SREĆNO ONOME KO IZNAJMI OVAJ HOROR NA ELITNOJ LOKACIJI MIRIJEVA: Stanodavac traži 2 depozita, kiriju 405 €, ali to nije sve! FOTO
Foto: Youtube Printscreen

papreno!

SREĆNO ONOME KO IZNAJMI OVAJ HOROR NA ELITNOJ LOKACIJI MIRIJEVA: Stanodavac traži 2 depozita, kiriju 405 €, ali to nije sve! FOTO

Nekretnine -

Stanodavac izdaje stan na Mirijevu za 405 evra mesečno, a od podstanara traži i dva depozita!

Naime, cene kirija ove godine u Beogradu se nisu smirile ni pred kraj godine. Sudeći prema trenutno aktuelnim oglasima praznih nekretnina ima, ali one najpovoljnije ne idu ispod 200 evra čak ni na periferiji.

Iako se posle odlaska ruskih državljana tržište nekretnina najma malo smirilo i cene u jednom trenutku vratile na staro, izgleda da nije dugo potrajalo. Kirije u Beogradu ponovo su visoke, a centralne lokacije i dalje su samo za one sa "dubljim džepom". Ipak ni u širem centru nije bolja situacija, i nema velike razlike u ceni kirija.

stan, kupovina stana, ključ u ruke, ključ od stana, prodaja stana, nekretnine, nekretnina, kuća, zgrada, luk, novac
foto: Shutterstock, Ilustracija

Tako je, recimo, Mirijevo poslednjih godina najnaseljenija opština, a veliko interesovanje za nekretninama vlada i kada je u pitanju prodaja i izdavanje. Prema trenutno dostupnim informacijama, najjeftiniji stan na Mirijevu košta 270 evra mesečno, a za tu sumu podstanar dobija skroman prostor od 30 kvadrata opremljen sa starim nameštajem.

Međutim, pojedini stanodavci izdaju svoje stanove u ovom delu grada i preko 400 evra mesečnog najma.

U jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje stanova u prestonici pojavio se oglas, koji je sudeći po reakcijama razbesneo članove.

- Izdaje se stan na elitnoj lokaciji na Mirijevu okružen zelenilom. 40 kvadrata. Zakup je 405 evra mesečno plus dva depozita. Ugovor obavezan na dve godine - navodi se u oglasu.

stan, oglas, Mirijevo
foto: Printskrin/Facebook

Ispod oglasa sa fotografijama nizali su se komentari.

- Srećno onome ko iznajmi ovaj horor na elitnoj lokaciji Mirijeva - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

stan, oglas, Mirijevo
foto: Printskrin/Facebook

- Ne znam da li je žalosno ili smešno. Zaboravio si da dodaš i da je luks stan.

Bonus video:

02:17

ZA SAMCE SAMO JEDNOSOBNI STANOVI! Stručnjak za nekretnine analizira nova pravila u Nemačkoj i da li i SRBIJU ČEKA SLIČAN ZAKON!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track