ČAK NI RUSI NE BI PLAĆALI STAN PO TOJ CENI! Gore mreže zbog kirije koju traži gazda u Mirijevu: Sramota, ja se stidim tvog oglasa!
Foto: Youtube Printscreen

BAHATO

ČAK NI RUSI NE BI PLAĆALI STAN PO TOJ CENI! Gore mreže zbog kirije koju traži gazda u Mirijevu: Sramota, ja se stidim tvog oglasa!

Nekretnine -

Cene mesečnih kirija pojedini stanodavci ponovo uvećavaju, te za stanove na periferiji bez imalo stida traže i više od 500 evra mesečno!

Jedan oglas za stan u Mirijevu, iako lepog i urednog izgleda, posebno je razbesneo korisnike društvenih mreža.

- Izdajem potpuno namešten stan, 47 kvadrata u naselju Mirijevo IV. Stan je u potpunosti opremljen i odmah useljiv. Grejanje je na inverter klimu, što ga čini izuzetno ekonomičnim. (Režije oko 2.500-3.000) Zgrada je odlično pozicionirana, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 79, 27e i 25p. Potreban je depozit u visini kirije. Stan je idealan za dve do četiri osobe. Cena mesečno je 550 evra - navodi se u opisu oglasa u grupi "Mirijevo".

Jedna korisnica napisala je da čak ni Rusi ne bi plaćali po toj ceni stan u Mirijevu.

stan, Mirijevo, stanodavac
foto: Printscreen Facebook

- Neću iz pristojnosti da kažem da ga baš pretera. Može plaćati ratu za kredit za stan od 94kv u Mirijevu - navodi se u jednom od komentara.

Jedan korisnik naveo je da to nije stan u poktrovlju, već neka prenamena.

- Probudite se malo, analizirajte lokaciju zgrade pa i naselja, pa onda i kvadraturu i razmislite, realistično, da li ovo vredi i da li biste vi ovoliko plaćali da ste u potrazi za stanom! Ne budite alavi, nezasiti, samo realni uz malo čovečanstva! - napisala je jedna korisnica.

Mnogi korisnici smatraju da se ovaj stanodavac zaneo sa cenom.

- Ajde molim te jesi ti normalan u Mirijevu 550 evra! Ovo je jako smešno, a i tužno. Mene bi bilo sramota da ovakav oglas postavim, evo ja se stidim tvog oglasa - napisala je jedna žena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track