STANODAVCI POSTAVLJAJU SRAMNE USLOVE: Određuju koliko osoba sme da boravi u stanu! Skoro 300 evra dobijate i još odlučujete TO!
Foto: Shutterstock

BAHATO

STANODAVCI POSTAVLJAJU SRAMNE USLOVE: Određuju koliko osoba sme da boravi u stanu! Skoro 300 evra dobijate i još odlučujete TO!

Nekretnine -

Pojedini stanodavci počeli su da postavljaju stanarima mnoge uslove, a jedan od njih je i koliko osoba sme da boravi u stanu!

Osim što su cene kirija previsoke, stanodavci sebi daju za pravo da određuju da li će u stan da prime dve ili više osoba.

- Izdaje se potpuno opremljen stan 42 m" u Borči u blizini pijace. Cena stana 280 evra, depozit u visini kirije. Grejanje na TA peć i klima. Troškovi struja koliko potrošite, infostan 2.300, najviše dve osobe, bez kućnih ljubimaca - navodi se u opisu oglasa na stranici "Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Padinska Skela".

oglas, stan, kirija
foto: Printscreen Facebook

Oglas je naišao na osudu korisnika društvenih mreža.

- Jel može četiri osobe svi su sitni? Oko 165 cm visina i maksimalno 75 kg po osobi - navodi se u jednom od komenara.

Mnogi su se pitali zašto je uslov da u stan budu primljene samo dve osobe.

- Šta vam znači to "najviše dve osobe"? Skoro 300 evra dobijate svakog meseca i još odlučujete koliko njih će živeti? Znači porodica sa decom ne drugim rečima. I te dve osobe da su odrasle i što manje prisutne u stanu - napisala je jedan korisnica.

- Kondenz i vlagu da vam saniraju o svom trošku - navodi se u jednom od komenatar.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track