SRBIN PRODAJE PLAC NADOMAK BEOGRADA ZA 23.500 EVRA: U cenu uračunata i OVA BITNA STVAR, a ima i jednu prednost!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

PLANULA PRODAJA

SRBIN PRODAJE PLAC NADOMAK BEOGRADA ZA 23.500 EVRA: U cenu uračunata i OVA BITNA STVAR, a ima i jednu prednost!

Nekretnine -

Srbin prodaje plac nadomak Beograda 6,6 ari i to za 23.500 evra.

Na Fejsbuk stranici prodaja i kupovina kuće u selima pojavio se oglas za prodaju placa sa temeljem u Ugrinovcima.

- 23.500e 6.6 ari. Plac Ugrinovci. Na prodaju plac sa temeljom. Plac 6,60 ari. 30×24m. Temelj 11x9m... 23.500e cena nije fiksna, moze mala korekcija cene. Ko je zainteresovan mogu mu poslati video snimak placa, pisite u inbox ili pozovite na telefon - navodi se u objavi.

Podsetimo, nakon perioda korone cene placeva u Srbiji na svim lokacijama su skočile. Na onim najtraženijim su porasle, u nekim slučajevima i više od pet puta, dok je u Beogradu, na Ledinama, ar poskupeo i do deset puta.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Katarina Kuzmanović, head of real estate oglasnika Sasomange.rs. rekla je za Kurir da je investicija u parče zemlje uvek isplativa.

- Što je atraktivnija i traženija lokacija za plac, ponuda je uglavnom slabija. Na nekim lokacijama kupac, da bi našao pravi plac, mora da čeka mesecima, nekad i više od godinu dana. Ipak, nekretnina nije nešto što se kupuje svaki dan, ukoliko na ovaj način planirate da rešite stambeno pitanje, to je jedna od najvažnijih odluka.

Investicija u vaš komad zemlje je svakako uvek isplativa, i to je nešto čime biste mogli da obezbedite i vaše potomke, tako da svakome ko je u mogućnosti savetujem da investira u plac i omogući sebi miran život u prirodi, daleko od gradske vreve.

Bonus video:

05:49

NEBESKA VIKENDICA SAGRAĐENA GOLIM RUKAMA: Sa 12 godina Miroslav je projektovao ARHITEKTONSKO ČUDO! Ova priča će vas ŠOKIRATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track