ANKICA 50 ARI S VIKENDICOM NA RUŽI VETROVA DAJE ZA 11.000 EVRA! A Dejan za 12.000 kod čuvene banje! Evo kuće i za 5.000 (FOTO)
Foto: Facebook printscreen/Jeftine kuće

fejsbuk grupe vrve od rasprodaje dedovine

ANKICA 50 ARI S VIKENDICOM NA RUŽI VETROVA DAJE ZA 11.000 EVRA! A Dejan za 12.000 kod čuvene banje! Evo kuće i za 5.000 (FOTO)

Nekretnine -

BEOGRAD - Tokom korone ali i posle nje u Srbiji je zavladala prava pomama za vikendicama i manjim kućama za odmor što seoskim što onima pored reka, jezera ili na planini jer se upravo u tom trenutku videla sva prednost kuće i okućnice u trenutku kada ljudi nisu smeli da napuste svoje stanove.

U takvim situacijama i terasa je premija, ali ima i onih koji ni to nisu imali. Teško je bilo odraslima a posebno deci i kućnim ljubimcima.

Mnogi su se u tom trenutku zarekli da će vrebati prvu povoljnu priliku da sebi priušte komadić zemlje, bašticu i kućicu, ma koliko mala bila.

Pošto su cene nekretnina poslednjih godina samo rasle, mnogi su bili ubeđeni da svoje parče seoskog raja nikada neće moći da kupe - međutim u poslednje vreme sve više je kuća koje vlasnici nude bez posrednika u brojnim Fejsbuk grupama...

Raj na ruži vetrova za 11.000 evra

vikendica
foto: Printscreen Kupujem prodajem

Među njima se ovih dana izdvojila ponuda jedne Ankice koja prodaje kuću na selu, na samoj ruži vetrova, tromeđi Rogojevca -Kutlova-Kikojevca, u samom srcu Šumadije na 14 km od Kragujevca! Kuća ima struju i vodu a urađen je i projekat za renoviranje. Kuća je u procesu legalizacije. Ona kaže da je plac na 420m nadmorske visine s prelepim pogledom a od glavnog puta dolazi se odličnim makadamskim putem u dužini od 600 m. Uz kuću ide i 50 ari - od toga 15-ak ari okućnice, ostalo je stari voćnjak u blizini. Ona kupce neće da laže pa kaže da je kući potrebno renoviranje u vrednosti od 5.000 do 10.000 evra.

vikendica
foto: Printscreen Kupujem prodajem

- Vlasnik 1/1, cena je fiksna i važi do Božića 7. jan 2024, nakon toga se renovira i biće nakon renoviranja druga cena.

Dejan nudi kuću za 12.000 pored čuvene banje

Onima koji ne vole selo, već mirnu ali urbaniju sredinu blizu banja - da može fino da uživa u restoranima, kafićima, bazenu i terapijama, nudi se kuća u blizini čuvene banje a kako se vidi na slikama reč je o kući u kojoj se već živi i koja je potpuno opremljena za život sa velikim kupatilom. Vlasnik u svojoj ponudi navodi i sledeće: "Na prodaju kuća opština Novi Kneževac, kuća poseduje veliku spavaću sobu, manju dečiju spavaću sobu, dnevni boravak kuhinju, kupatilo, hodnik i špajz...

vikendica
foto: Facebook printscreen/Jeftine kuće

Oko kuće 40 ari placa, pomoćni objekat i dva svinjca. Kuća je na jako lepom i mirnom mestu. U selu imate prodavnice, market, crkva škola, pošta, vrtić, ambulanta sve što je potrebno za normalan život. Banja Kanjiža je udaljena svega 10km. Papiri čisti 1/1. Bez tereta i dugovanja. Cena 12.000 evra, za ozbiljne kupce može korekcija."

Pogledajte kako je unutra

1 / 4 Foto: Facebook printscreen/Jeftine kuće

Kućica za 5.000!

jeftine kuće
foto: Facebook printscreen/Jeftine kuće

Kurir.rs/Facebook Jeftine kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track