POSLE POLA VEKA MEKDONALDS UVODI NOVINE: Sve će biti potpuno drugačije, a mušterije će uživati jednoj važnoj promeni jelovnika

rešili

POSLE POLA VEKA MEKDONALDS UVODI NOVINE: Sve će biti potpuno drugačije, a mušterije će uživati jednoj važnoj promeni jelovnika

InfoBiz -

MekDonalds je najavio da uvodi veliku promenu u pripremi hamburgera nakon dugog niza godina, što podrazumeva popularne proizvode poput čizburgera, Big Meka i „kvoter paundera“ sa sirom.

Kompanija je najavila da je ovo „najznačajnija promena jelovnika“ u poslednjih nekoliko decenija, uključujući dodavanje luka na vrh svake pljeskavice tokom prženja.

Ova promena dolazi u svih 1.450 restorana u Velikoj Britaniji i Irskoj od sredine marta, povodom proslave 50 godina Mekdonaldsa.

Mekdonalds
foto: Promo

– Čvršće pečene goveđe pljeskavice na roštilju za sočniji komad govedine s maksimalnim ukusom. – Dodavanje prženog luka na vrh pljeskavice tokom pečenja zbog dodatne boje i ukusa roštilja. – Korišćenje sveže zelene salate direktno iz friđidera za hrskaviji ukus. – Dodatno topljenje sira na toplijim goveđim pljeskavicama za glatkiju teksturu. – Nova peciva s maslacem, po receptu u stilu brioša i sveže pečena.

Gari Pirson, glavni operativni direktor za MekDonalds u Velikoj Britaniji i Irskoj, istakao je da stalno uvode inovacije i poboljšavaju svoj jelovnik kako bi pružili najbolje moguće iskustvo korisnicima.

Pored navedenih promena u pripremi hrane uveli su novu tehnologiju i obučili svih 177.000 članova osoblja.

kurir.rs/Bizportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track