"U OVOM GRADU U SRBIJI ZA 500 DINARA MOŽEŠ DA SE ODVALIŠ OD KLOPE": Četvrtina bureka 120 dinara, urmašica 80, a tek pljeskavica...
Foto: Shutterstock

jeftino!

"U OVOM GRADU U SRBIJI ZA 500 DINARA MOŽEŠ DA SE ODVALIŠ OD KLOPE": Četvrtina bureka 120 dinara, urmašica 80, a tek pljeskavica...

Novčanik -

U Pirotu se za 500 dinara može kupiti četvrtina bureka, urmašica i pljeskavica i da kupcu ostaje još 30 dinara za recimo, kuglu sladoleda.

Na TikToku se pojavio video-snimak u kome je jedan mladić istraživao šta se sve u Pirotu može kupiti od hrane za 500 dinara.

- Šta sve mogu da pojedem u Pirotu za 500 dinara - navodi se u opisu video-zapisa, dok mladić kaže da je prvo svratio do pekare gde se prodaje isključivo burek sa sirom te da četvrtina košta samo 120 dinara.

Zatim je mladić svratio do poslastičarnice gde je pazario i urmašicu koja iznosi 80 dinara.

Pirot, cene
foto: Printscreen TikTok

Takođe, svratio je i do ćevabdžinice gde je pazario i pljeskavicu za koju je iskeširao 270 dinara.

Nakon ove kupovine mladić je potrošio ukupno 470 dinara i ostalo mu je 30 dinara kusura.

Ispod ovog videa nizali su se komentari korisnika koji su, sudeći po reakcijama, oduševljeni cenama.

1 / 3 Foto: Printscreen TikTok

- 120 dinara burek? Kod mene 60, a u Hrvatskoj 390 dinara - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji da burek u ostalom gradovima košta od 150 do 250 dinara.

- Kod mene u selu blizu Smederevske Palanke košta 170 dinara, a selo je - napisala je jedna korisnica, dok je drugi Piroćanac dodao da za 30 dinara može da se kupi i kugla sladoleda:

- Znači za 500 dinara da se odvgališ od klope - glasili su neki od komentara.

Bonus video:

02:26

KOPAONIK SKUPLJI OD FRANCUSKE! Sve spremno za skijanje, uz pomoć veštačkog snega! POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA i ŠTA KAŽU TURISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track