ZAVRŠENA PRIJAVA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA: Evo kada će biti objavljena lista kandidata, a zna se i datum potpisivanja ugovora
Foto: Promo

od 18 do 30 godina

ZAVRŠENA PRIJAVA ZA PROGRAM MOJA PRVA PLATA: Evo kada će biti objavljena lista kandidata, a zna se i datum potpisivanja ugovora

InfoBiz -

Prva faza programa ''Moja prva plata'' završena je juče, prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih mesta je zatvoreno, a prema rokovima programa koje je objavila Nacionalna služba za zapošljavanje, naredna faza u okviru koje će mladi moći da se prijavljuju počinje 13. novembra i trajaće sve do 6. decembra.

Moja prva plata
foto: Ministarstvo finansija, Instagram printscreen

Zatim, od 7. do 22. decembra poslodavci će vršiti odabir kandidata koji su se prijavili na portalu ''Moja prva plata'' i najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izvršilaca koje su izvukli na oglašenim radnim pozicijama.

Konačno zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata, obaviće se u roku od 1. do 19. januara 2024. godine, čime uređuju međusobna prava i obaveze, a u istom tom periodu mora da se započne i sprovođenje ovog programa.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja