Sara je u Kanadi platila feniranje kratke kose 80 kanadskih dolara, što iznosi neverovatnih 6.300 dinara.

Već je opšte poznato da su cene u inostranstvu za sve znatno više nego u Srbiji, a naši ljudi se posebno iznenade kad ih sačekaju astronomske cifre na svakom koraku. 

Sara naročito voli da uživa u feniraju, na koje je jednom nedeljno išla dok je boravila u Srbiji. Međutim, otkad se preselila u Kanadu, ovaj luksuz više sebi ne može da priušti, osim u retkim slučajevima, poput ovog jednog koji je podelila sa svojim pratiocima na TikTok-u.

- Dok sam u Kanadi retko idem na feniranje ovde, jer košta najmanje 50 dolara, što je oko 5.000 dinara. Ali, htela sam da se počastim. Kad sam u Srbiji, na feniranje idem možda jednom sedmično i znam da je i tu za neke skupo, ali meni je mnogo jeftinije u odnosu na cene ovde, pa zato idem često - objasnila je ona.

Kako je navela, u frizerskom salonu koji je posetila početna cena za feniranje kratke kose je 60 dolara, kao i dodatnih 13 odsto koji odlazi na takse, što je 68 dolara, a na sve to morate da ostavite minimalno 10 dolara za bakšiš, jer, kako kaže, ako to ne uradite - naljute se. Što znači da za obično feniranje treba da spremite 80 kanadskih dolara, što iznosi oko 6.300 dinara.

BiznisKurir/TikTok