NA POLA SATA VOŽNJE OD NOVOG SADA PRAVI LEK ZA DUŠU: Mesto gde će svako pronaći svoje parče mira, ali i dobrog zalogaja
Foto: Printscreen/TikTok/teodora.garlic

NA POLA SATA VOŽNJE OD NOVOG SADA PRAVI LEK ZA DUŠU: Mesto gde će svako pronaći svoje parče mira, ali i dobrog zalogaja

Novčanik -

Na internetu se može pronaći mnogo snimaka u kojima se preporučuje odlazak na mini-odmor negde u Srbiji, među njima je i jedan salaš na samo pola sata vožnje od Novog Sada, u mestu Sviloš.

- Ako želite da se dobro najedete, a da usput i odmorite i iskoristite vikend, ovo mesto je baš za to.

Naratorka video snimka na TikToku je na ovom salašu provela četiri sata kvalitentog odmora, a prvo je navela svojim pratiocima čime se sve u ondašnjem restoranu mogu poslužiti, od čega je preporučila pohovanu fetu u medu sa pistaćima. Dodala je da su porcije velike i da je hrana jaka, što se istinskim gurmanima može dopasti.

Na salašu se takođe mogu susresti i konji, ali je opremljeno i igralištem za decu, te ga čini zgodnim za porodice. Njena je preporuke da oni koji dolaze vikendom rezervišu boravak na vreme zbog gužve, ali da je i to vredno truda s obzirom na vikend specijalitete, kao što su teletina ispod sača i jagnjeće pečenje.

Otkrila je da je ovaj ambijent moguće i iznajmiti, što salaš Stanoja Glavaša čini višefunkcionalnim i verovatno primamljivijim.

@teodora.gariic Iskrena preporuka za ovo mesto♥️☀️ Mislim da su i na instagramu upisani @Stanoja Glavaša salaš #restoran #salas #kudazavikend #vikend #priroda #hrana #preporuka #foryou #fyp ♬ original sound - teic

biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track