HRANA OČAJNA, NEMA INTERNETA, ALI SU PLAŽE TOP! Svi hvale ovu destinaciju, Katarina otišla da sve proveri - Realnost je šokirala!
Foto: TikTok/TikTok/kataklizma.mp4

'Dozvolite mi...'

HRANA OČAJNA, NEMA INTERNETA, ALI SU PLAŽE TOP! Svi hvale ovu destinaciju, Katarina otišla da sve proveri - Realnost je šokirala!

Novčanik -

'Na Kubi nema interneta, svakodnevne su restrikcije struje, hrana je očajna, cveta kriminal, a marketi su potpuno prazni' - slušajući sve ovo godinama jedna naša blogerka je na svom TikTok kanalu rešila da sama proveri kakvo je zaista stanje u ovoj dalekoj državi i da li su gorenavedene glasine istinite ili nemaju ništa zajedničko sa realnim stanjem.

- Ovo što ste čuil je slika o Kubi koju dobijamo putem vesti ili interneta? Dozvolite mi da vas razuverim!

Izvesna Katarina je svoje dane odmora rešila da provede na Kubi i za to vreme se potrudila da svojim pratiocima prenese svoje utiske na što bolji način i da razbije stereotipte koji vladaju o ovoj zemlji.

Ona smatra da već godinama postoji propaganda protiv Kube, a da ona u tom momentu tamo provodi 'najbolje dane svog života'.

- Ta propaganda ima za cilj za zatre ono što Kubance trenutno najviše održava u životu, a to je turizam - navela je ona.

- Kuba je država koja ima neke od najlepših plaža na svetu i koja je srećom u nesreći ostala zarobljena negde u sredini prošlog veka, te je kao takva danas spomenik nekih prošlih vremenai vrlo je atraktivna za turiste širom sveta!

Ona kaže da je internet na Kubu stigao kasno, ali da ga ima, a čak je moguće kupiti i lokalnu SIM karticu, restrikcija struje ima duž ostrva, ali ne na turističkim lokacijama i ne u Havani.

Navodi da je hrana izvrsna i uglavnom bazirana na morskim plodovima i teletini, pritom se možete najesti za nama vrlo smešan novac.

- Kuba je danas jedna od država sa najnižom stopom kriminala na svetu, a što se tiče praznih rafova u specijalizovanim prodavnicama možete kupiti karticom i čuvenu marku soka, ako vam je preko potrebna - našalila se Katarina.

biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja