IDEALAN VIKEND U IZLETIŠTU NA SAMO 20 KM OD PRESTONICE: Doručak jeftin, mnogo zanimacije za decu, a obala Save suzbija svaki umor
Foto: Printscreen/TikTok/balkantriptv

dragulj

IDEALAN VIKEND U IZLETIŠTU NA SAMO 20 KM OD PRESTONICE: Doručak jeftin, mnogo zanimacije za decu, a obala Save suzbija svaki umor

InfoBiz -

Na društvenoj mreži TikTok se pojavio snimak u kom se kao ideja za odmor preko vikenda preporučuje odlazak u izletište Zabran kod Obrenovca koje se nalazi na samo 20 kilometara od prestonice.

- Primamljiva izlet ideja za sve generacije - navodi se.

Narator prvo preporučuje odlazak u jedan restoran domaće kuhinje koji se nalazi na samom ulazu u izletište, a koji je odličan za početak dana zbog ponude, pre svega dobrog izbora za pravi srpski doručak, kojim se možete počastiti i za svega 390 dinara.

- Moj topli savet je da naručite uštipke za koje su mi rekli da se prave po bakinom receptu, a pored uštipaka možete probati i slatku pitu sa višjnama.

- Nakon doborg doručka u blizini, u blizini je trim staza da potrošite te kalorije, a za sve hedoniste tu je i Etno selo Zabran koje vam može zadovoljiti sva gastronomska i vizuelna čula - dodaje on.

U ponudi je i tzv. 'Avantura park' za sve one koji ovo mesto posete sa decom, a oni nude uživanje na ogromnoj površini u mini golfu, trampolinama, zip-lajnu itd.

Ipak glavni deo izletišta predstavlja uređena obala Save sa šljunkovtiom plažom i ležaljkama, kao i dodatna ponuda poslastica za najmlađe. U svakom slučaju, lepo mesto za beg od gradske vreve na nekoliko sati.

@balkantriptv Izletište Zabran kod Obrenovca je primamljiva izlet ideja za sve generacije. Nalazi se kod Obrenovca. #balkantriptv #balkantrip #kogdekako #zabran #obrenovac #izlet #beguprirodu #dalisteznali #zanimljivo #srbija #beograd @trajle ♬ original sound - BalkanTrip televizija

biznis.kurir.rs

Bonus video:

01:46

SKRIVENI BISER SRBIJE I OMILJENO IZLETIŠTE MNOGIH: Veliki Zaton pravi raj za pecaroše i sve posetioce Majdanpeka (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja