OVAKVA PONUDA SE RETKO VIĐA: Dostupni najbolji televizori na tršištu za manje od 20.000 dinara - Pogodni za svačiji džep
Foto: Shutterstock

OVAKVA PONUDA SE RETKO VIĐA: Dostupni najbolji televizori na tršištu za manje od 20.000 dinara - Pogodni za svačiji džep

Novčanik -

Otkrijte televizore sa najnižim cenama koji nude najbolju vrednost za novac. Pročitajte naš vodič za najpovoljnije modele i saznajte kako da izaberete savršen televizor za svoj budžet.

Kupovina televizora može biti izazov, pogotovo kada pokušavate da pronađete najbolji model za svoj budžet. Na tržištu postoji mnogo opcija, ali kako da znate koji televizor nudi najbolju vrednost za novac? U ovom blogu, istražićemo neke od najpovoljnijih modela televizora i pomoći vam da donesete informisanu odluku.

Pogledajte super ponudu televizora kompanije Dotmarket OVDE

Šta treba da tražite u pristupačnom televizoru?

Pre nego što se upustimo u preporuke, važno je razumeti šta čini televizor vrednim kupovine. Evo nekoliko ključnih faktora koje treba uzeti u obzir:

Kvalitet slike: Bez obzira na cenu, želite televizor sa dobrom rezolucijom i kvalitetom slike. Potražite modele sa Full HD ili 4K rezolucijom. Veličina ekrana: Veličina ekrana treba da odgovara vašem prostoru i potrebama. Veći ekrani nude bolje iskustvo gledanja, ali se uverite da se uklapa u vašu sobu. Smart funkcije: Mnogi povoljni televizori danas dolaze sa ugrađenim Smart TV funkcijama, omogućavajući vam pristup streaming servisima poput Netflixa i YouTube-a. Povezivanje: Uverite se da televizor ima dovoljno HDMI i USB portova za sve vaše uređaje. Energetska efikasnost: Televizori sa višom energetskom efikasnošću mogu vam uštedeti novac na dugoročne račune za struju.

Najbolji televizori sa najnižim cenama

Sada kada znate šta treba tražiti, pogledajmo neke od najboljih televizora sa najnižim cenama na tržištu.

1. Hisense 40A5KQ Smart TV 40" Full HD DVB-T2 QLED

Cena: 26,999 RSD - cena može varirati

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

Hisense 40A5KQ je impresivan televizor koji kombinuje pristupačnost i kvalitet slike. Sa 40 inča i Full HD rezolucijom, ovaj model nudi jasnu i oštru sliku, dok QLED tehnologija pruža živopisne boje i dubok kontrast. Ugrađene Smart TV funkcije omogućavaju jednostavan pristup omiljenim aplikacijama i streaming servisima. Zahvaljujući DVB-T2 tunerima, možete uživati u besprekornom prijemu digitalnih kanala. Sve ovo čini Hisense 40A5KQ odličnim izborom za sve koji traže pouzdan i povoljan Smart TV.

2.TESLA 40E635BFS Smart televizor

Cena:20,989 RSD - cena može varirati

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

TESLA 40E635BFS Smart televizor pruža odličnu kombinaciju performansi i pristupačnosti. Sa 40 inča Full HD ekranom, ovaj model nudi oštru i jasnu sliku koja će zadovoljiti vaše potrebe za gledanjem filmova, serija i sportskih događaja. Ugrađene Smart TV funkcije omogućavaju jednostavan pristup omiljenim aplikacijama poput Netflixa i YouTube-a, čineći ga savršenim izborom za moderne korisnike. Njegov minimalistički dizajn i tanke ivice čine ga estetski privlačnim dodatkom svakom domu. TESLA 40E635BFS je idealan izbor za one koji traže kvalitetan televizor po pristupačnoj ceni.

3. Samsung UE32T4302AEXXH Smart TV 32" HD Ready DVB-T2

Cena: 22,889 RSD - cena može varirati

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

Samsung UE32T4302AEXXH je kompaktan Smart TV idealan za manje prostore ili kao dodatni televizor. Sa 32-inčnim HD Ready ekranom, nudi solidnu sliku za svakodnevno gledanje omiljenih emisija i filmova. Ugrađene Smart TV funkcije omogućavaju brz i lak pristup aplikacijama poput Netflixa i YouTube-a, dok DVB-T2 tuner osigurava prijem digitalnih kanala bez dodatnog uređaja. Njegov elegantan dizajn i jednostavna upotreba čine ga odličnim izborom za sve koji traže povoljan i funkcionalan televizor.

4. FOX 43WOS640E Smart televizor, 43", LED, UHD, Crni

Cena: 26,899 RSD - cena može varirati

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

FOX 43WOS640E je odličan izbor za one koji traže pristupačan Smart televizor sa vrhunskom kvalitetom slike. Sa svojim 43-inčnim ekranom i UHD rezolucijom, ovaj model pruža kristalno čistu sliku i bogate boje, idealne za uživanje u omiljenim filmovima i serijama. FOX 43WOS640E je savršen balans između performansi i cene, pružajući vam kvalitetno iskustvo gledanja po povoljnoj ceni.

5. VOX LED 40GOF080B Televizor, 40", Frameless, Google TV, Full HD, Dolby Audio, Crni

Cena: 19,791 RSD - cena može varirati

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

VOX LED 40GOF080B kombinuje moderan frameless dizajn sa naprednim funkcijama. Sa 40-inčnim Full HD ekranom, pruža oštru sliku, dok Dolby Audio osigurava kvalitetan zvuk. Google TV platforma omogućava jednostavan pristup popularnim aplikacijama poput Netflixa i YouTube-a. Njegov elegantan crni dizajn savršeno se uklapa u svaki enterijer. Idealan je za one koji traže moderan i funkcionalan televizor po pristupačnoj ceni.

Pronalaženje televizora sa najnižim cenama koji nude najbolju vrednost za novac može biti izazovno, ali uz pravilno istraživanje i razmatranje ključnih faktora, možete pronaći savršen model za svoj budžet. Na sajtu Iskustva i Preporuke možete uporediti cene ovih televizora i raznih drugih modela, kao i pročitati korisne savete za kupovinu. Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da donesete informisanu odluku i uživate u svom novom televizoru!

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track