BEOGRAĐANKA KRENULA U MILANO, PA SE ZAPANJILA CENOM PATOFNI NA AERODROMU: ''Toliko ni avionsku kartu nisam platila! Sramota!''
Foto: Kurir

preterano

BEOGRAĐANKA KRENULA U MILANO, PA SE ZAPANJILA CENOM PATOFNI NA AERODROMU: ''Toliko ni avionsku kartu nisam platila! Sramota!''

Novčanik -

Kako se na aerodromima obično čeka po par sati do poletanja, mnogi se odluče da prošetaju po okolnim prodavnicama i na taj način ''ubiju vreme''. Tako je i Beograđanka Aleksandra rešila da poseti radnju u kojoj je naišla na pustovane zepe po ceni od čak 227 evra!

Čekajući let za Milano, Aleksandra je prošetala aerodromom i razgledala čega sve ima u ponudi. Međutim, kada je ušla u jednu prodavnicu sa ručnim radovima, naišla je na pletene patofne, čija je cena gotovo 230 evra ostavila u šoku.

1 / 2 Foto: Kurir

- Je l' ovo neka šala?! Da hodaš po kući u obući od 200 evra? Ko je, bre, lud da kupi ovo?! Ne mogu da verujem da nekoga nije sramota da napiše ovoliku cenu i to za šta? Pa toliko ni avionsku kartu nisam platila - zaključuje ona.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:13

Cene u Njujorku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja