JEFTINIJE MI DA ODEM U SEGEDIN ILI GRČKU PO TO: Srbe razbesnela cena ovog proizvoda u marketu! Utrostručena preko noći! (FOTO)
Foto: Shutterstock

PAPRENO

JEFTINIJE MI DA ODEM U SEGEDIN ILI GRČKU PO TO: Srbe razbesnela cena ovog proizvoda u marketu! Utrostručena preko noći! (FOTO)

Novčanik -

Svi koji vode računa o ishrani znaju da je maslinovo ulje mnogo zdravije od običnog ulja. I pored toga što je dosta skuplje od suncokretovog većina građana ga kupuje. Međutim, potrošače je razbesnela nova cena po litru koja iznosi čak 3.350 dinara!

Na društvenoj mreži X pojavila se objava sa fotografijom maslinovog ulja poznatog proizvođača čija je cena šokirala kupce.

Na fotografiji se vidi cena od 3.349 dinara za litar.

maslinovo ulje
foto: Printscreen/ X

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže.

- Ulje donosim iz Grčke, šanse nema za ovo da dajem 30 evra - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Takvo ulje je koštalo 1.200 dinara.

Mnogi od njih su pisali i da maslinovo ulje kupuju u Grčkoj.

- Verovatno ima jedno deci zlata u sebi i samo napravi ručak - glasili su neki od duhovitih komentara.

Ipak, ima i onih koji smatraju da je jeftinije da odu u Mađarsku da kupe.

- Jeftinije mi je da odem u Segedin po litar ulja. Da li su oni normalni? Šteta što nismo složni da ne kupujemo ništa mesec dana - navodi se u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

- Pre se isplati da nekom iz Italije platiš kartu da ti donese pet litara ulja. Ovde je najskuplje 10 evra, a karta autobuska 60 evra.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja