HRVATI SU SAD STVARNO PREŠLI GRANICU: Srbin se šokirao na letovanju! "Svašta sam do sada plaćao, ali OVO još nigde nisam" (FOTO)
Foto: Shutterstock

ISKUSTVO SA LETOVANJA U KOMŠILUKU

HRVATI SU SAD STVARNO PREŠLI GRANICU: Srbin se šokirao na letovanju! "Svašta sam do sada plaćao, ali OVO još nigde nisam" (FOTO)

Novčanik -

Srpski turisti koji su ove godine letovali na hrvatskom primorju na Krku Baška tvrde da se na plaži naplaćuje i tuširanje i to ni manje ni više nego 50 centi!

Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama možemo da pročitamo iskustva sa letovanja naših građana u kojima mnogi otkrivanju cene pa i stavke koje vam dodatno naplate na plaži.

- Hrvati su prešli granicu, tuširanje na plaži 50 centi. Svašta sam do sada pročitao, ali to nisam - piše u jednoj objavi na Tviteru koja je pokrenula lavinu komentara.

tvit, tuširanje, Hrvatska
foto: Printskrin Tviter

- 15 dana smo proveli u Hrvatskoj bukvalno se nigde tuš nije plaćao - piše u prvoj objavi dok je autor objave dodao da je tako u Baškoj.

Sudeći po komentarima mnogi su ovu stavku na plaži plaćali i ranijih godina i na drugim letovalištima.

- Ne znam za Hrvatsku, ali znam samo da u Egiptu, Tunisu i Zanzibaru platim sve unapred, valjda je i taj tuš u ceni sa svim ostalim. Naplaćuju i Grci odavno. Pre dve godine u Crnoj Gori na Žanjicama naplata tuširanja na plaži, cena ista - piše u komentaru, dok u drugom stoji:

- Mislim da sam prvi put to video pre pet, šest godina i bilo mi baš jadno.

Hrvatska, letovanje, morski restoran, Brač, Bol, more
foto: Shutterstock

Neki komentari su bili i duhoviti.

- Sledeća stavka koja se naplaćuje ulazak u vodu. Dobiješ li sapunče i peškirče - navodi se u komentarima, dok u drugim stoji:

- Kakva glupost sigurno ću da nosim metalni novac u zamišljenom džepu od kupaćeg.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track