"ŽENI SE NIJE KUVALO PA SMO PORUČILI HRANU" Slobodan i Ivana žive u Nemačkoj, a zbog cene dostave koju su platili SVI U ŠOKU VIDEO
Foto: Printscreen Tiktok, Shutterstock

cene u nemačkoj

"ŽENI SE NIJE KUVALO PA SMO PORUČILI HRANU" Slobodan i Ivana žive u Nemačkoj, a zbog cene dostave koju su platili SVI U ŠOKU VIDEO

Novčanik -

Slobodan i Ivana žive u Nemačkoj, a svakodnevne situacije iz života snimaju i dele na društvenim mrežama.

Tako su objavili i snimke na kojima su pokazali koliko košta kugla sladoleda u Nemačkoj, burek, kao i dostava hrane.

"1,80 evra (210 dinara) košta kugla sladoleda u Nemačkoj. Jeste bomba, velika je, italijanski sladoled. Da li biste toliko platili i koji vam je omiljeni ukus?", upitao je Slobodan.

U Crnoj Gori je 0,80 centi ali je premala kugla", "Domžale, Slovenija od 1,80 do 2,50, zavisi od lokala", "U Austriji je od dva evra pa na gore", "U Makedoniji je pola evra", pisali su redom njihovi pratioci.

Takođe su objavili i video kada su išli u pekaru, te sve upitali "koliko kod vas košta burek."

"Pogledajte ljudi, šta imamo na repertoaru. Nalazimo se u našoj pekari, koja je na dvadesetak kilometara od nas. Ovde veoma često i vrlo rado obedujemo. Imaju sve kao kod nas. Koliko košta kod vas burek? Ovde je 3,60 evra (420 dinara)", rekao je Slobodan.

"U Ljubljani je od 2,50 do 3 evra", "Malta, 5 evra burek, 2 evra jogurt", "U Kelnu sam pre par dana platila 3,50 evra", "U jednoj super pekari u Zagrebu je 2,20 evra", komentarisali su redom njihovi pratioci.

"Pogađajte koliko košta dostava hrane u Nemačkoj? Žena danas nije imala volje da kuva, pa smo odlučili da se počastimo pastom, karbonara. Dostava iz restorana do nas 2,30 evra. Priznajemo, restoran nije daleko od nas", rekao je Slobodan.

"Ja sam dostavljač u Nemačkoj, najskuplju hranu koju sam vozio bila je sedam evra", "Mi ne plaćamo dostavu, restoran nam je blizu pa samo pokupimo", "U Hrvatskoj 20 evra dve karbonare", "To je baš jeftino", "Super, to uopšte nije mnogo", delili su svoja iskustva pratioci.

Na pitanje koliko košta pasta, odgovorili su da su platili 11 evra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja