OVAKVO IMANJE SE RETKO VIĐA ZA 10.000€: Marija prodaje ogromnu kuću na 10 ari placa - Tu su i 2 dvorišta, potrebna je samo 1 stvar
Foto: Printscreen Facebook

OVAKVO IMANJE SE RETKO VIĐA ZA 10.000€: Marija prodaje ogromnu kuću na 10 ari placa - Tu su i 2 dvorišta, potrebna je samo 1 stvar

Nekretnine -

Na 130 kilometara od Beograda prodaje se kuća od 100 kvadrata i baštom od deset ari, uz dva dvorišta i pomoćne objekte za 10.000 evra.

Jeftine nekretnine su nešto što uvek privlači pažnju ljudima, pa smo tako i ovog puta naišli na jednu koja je mnoge oduševila.

Naime, Marija je u jednoj mnogobrojnoj grupi na Fejsbuku postavila oglas u kom navodi sve specifikacije imanja koje poseduje, te je na taj način intrigirala mnoge članove grupe.

Kuća, Nekretnine
foto: Printscreen Facebook

- Prodajem kuću od 100 kvadrata sa dve spavaće sobe, trepezarijom, kupatilom, kuhinjom, predsobljem i baštom od deset ari. U kući ne živi niko oko godinu dana i potrebno ju je renovirati. Kuća poseduje i dva dvorišta. U drugom dvorištu se nalaze i štala, svinjac, ulaz na tavan, kotarka, kokošinjac... Objekat se nalazi u mestu Hetin, opština Žitište. Udaljena je 52 kilometra od Zrenjanina, 110 od Novog Sada i 130 kilometara od Beograda. Cena kuće je 10.000 evra - zaključuje Marija.

Mnogi su u komentarima bili saglasni da je cena kuće realna, bilo je onih koji su istakli da je čak i jeftina, ali su se našli pojedini ljudi kojima se baš i nije dopala ova ponuda.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track