ČOVEK PRODAJE KUĆU SA OGROMNIM PLACEM ZA 8.000 €: Na 15 minuta je i najpopularnija srpska banja, a u blizini je i poznato jezero
Foto: Shutterstock, Printscreen Facebook

ČOVEK PRODAJE KUĆU SA OGROMNIM PLACEM ZA 8.000 €: Na 15 minuta je i najpopularnija srpska banja, a u blizini je i poznato jezero

Nekretnine -

Nedaleko od Sokobanje prodaje se kuća sa placem za svega 8.000 evra. Iako je u fazi raspada, to ljude nije sprečilo da se ipak zainteresuju za nju.

Kako je prodavac naveo, nekretnina se nalazi na nekih 15 kilometara od Sokobanje, odnosno u selu Subotinac, što za mnoge može biti primamljivo, budući da je ova banja jedna od najposećenijih u Srbiji.

Često se ljudi odluče i da sruše ono što kupe, pa naprave svoju oazu mira, ali usput investiraju u nešto što može da im donese novac, kao što bi mnogima bilo od koristi baš u blizini Sokobanje.

- Prodajem kuću sa placem od 21 ara u selu Subotinac, na 15 kilometara od Sokobanje i dva kilometra od Bovanskog jezera. Cena je 8.000 evra - piše u opisu pomenute objave.

U jednoj od najbrojnijih grupa na Fejsbuku postavljen je ovaj oglas, uz propratne slike, a korisnici su se utrkivali da što pre dođu do vlasnika i razmotre kupovinu ove nekretnine.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track