MNOGI BEOGRAĐANI ŽUDE ZA KUĆOM U OVOM SELU, A MARKO JE DAJE SKORO PA DŽABE: Ima 150 kvadrata, struju, vodu i odmah je useljiva!
Foto: Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

MNOGI BEOGRAĐANI ŽUDE ZA KUĆOM U OVOM SELU, A MARKO JE DAJE SKORO PA DŽABE: Ima 150 kvadrata, struju, vodu i odmah je useljiva!

Nekretnine -

Prodaje se kuća površine 150 kvadrata, koja se prostire na 24 ara placa, za 69.000 evra. Nalazi se u mestu Ralja, uknjižena je i poseduje sve što je potrebno da biste se odmah uselili.

Na popularnoj Fejsbuk grupi našao se oglas u kom se navodi prodaja ogromne porodične kuće, sa zelenilom u njenom neposrednom okruženju.

- Prodajem kuću koja se nalazi na prostranom, ravnom, ograđenom i lepo uređenom placu sa dosta zelenila. Ima prizemlje, sprat i garažu. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dve spavaće sobe - piše na početku objave.

kuća
foto: Printscreen/Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

U nastavku se navodi da su na spratu hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i terasom. Takođe, ima trofaznu struju, gradsku vodu, drvenu stolariju, a podovi su kombinacija keramike i laminata.

- Ulica je mirna i tiha, a kuća je uknjižena. Mesto je Ralja, Koviona - zaključuje Marko u oglasu na Fejsbuku.

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track