CECA PRODAJE KUĆU IZ SNOVA: Ima dve terase i garažu, kroz dvorište protiče POTOK, tu je i drveni mostić, a sve to za samo 19.000 €
Foto: Facebook

CECA PRODAJE KUĆU IZ SNOVA: Ima dve terase i garažu, kroz dvorište protiče POTOK, tu je i drveni mostić, a sve to za samo 19.000 €

Nekretnine -

Svetlana prodaje kuću od 75 kvadrata u opštini Despotovac. Ima dve terase, garažu i radionicu, poseduje i pripadajući plac od tri ara, a kroz dvorište protiče i potok, a sve to za 19.000 evra.

- Kuća je u Resavici, opština Despotovac. Ima 75 kvadrata, sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Tu su i terase sa prednje i zadnje strane kuće. Od pomoćnih objekata su garaža, vešeraj, radionica, špajz i natkrivena šupa. Poseduje i pripadajući plac od tri ara. Voda i kanalizacija su gradske, kao i centralno grejanje. Kuća je 1/1 i odmah je useljiva - piše Svetlana u prvom delu objave.

Resavica, Despotovac, kuća na prodaju
foto: Facebook

Dalje navodi da kroz dvorište protiče potok koji je ozidan i sa malim drvenim mostićem. Napominje da je Resavica malo i mirno rudarsko mesto, okruženo šumama i prirodom.

- U naselju postoji osnovna škola, pošta, ambulanta, benzinska pumpa, prodavnice, pekara...U krugu od 15 kilometara su i manastiri Manasija i Ravanica, Lisine, Sisevac, Vodopad Prskalo, Muzej ugljarstva i tako dalje. Cena kuće je 19.000 evra - zaključuje Svetlana.

1 / 4 Foto: Facebook

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja