NATAŠA PRODAJE OGROMNU KUĆU BLIZU ZRENJANINA: Plac je na 40 ari, mermer i hrastov parket su na podovima i nisu potrebna ulaganja!
Foto: Facebook

idealno za porodicu

NATAŠA PRODAJE OGROMNU KUĆU BLIZU ZRENJANINA: Plac je na 40 ari, mermer i hrastov parket su na podovima i nisu potrebna ulaganja!

Nekretnine -

Prodaje se ogromna kuća nedaleko od Zrenjanina, u koju nije potrebno ulagati, za svega 65.000 evra.

Na popularnim oglasima na Fejsbuku često možete da vidite razne ponude nekretnina, ali retko one koje mogu da vam zadovolje sve zahteve.

Međutim, kako su vlasnici naveli, ova kuća sadrži sve što je potrebno za useljenje, bez ikakvih ulaganja.

jeftine kuće
foto: Facebook/Jeftine Kuće

- Za veliku porodicu idealna, kuća bez ulaganja. Nalazi se u selu Jaša Tomić, na 38 kilometara od Zrenjanina, 101 kilometar od Beograda i Novog Sada. Mermer i hrastov parket su na podovima. Postoje dve stambene jedinice. Kuhinja, trpezarija, dnevna, špajz, kupatilo i tri spavaće sobe na oba sprata. Potkrovlje služi kao vešernica, a plac je od 40 ari, pod voćem. Kući pripada velika proizvodna hala, nedavno je i radila. Voda je sprovedena, struja trofazna, centralno grejanje je na plin, a cena 65.000 evra - piše u oglasu.

Da je ova ponuda zadovoljavajuća potvrđuju i brojni zainteresovani članovi ove grupe, koji su se utrkivali da se jave prvi i obezbede sebi ovako raskošnu nekretninu.

1 / 8 Foto: Facebook/Jeftine Kuće

BiznisKurir.rs/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track