Prodaju kuću od 30 kvadrata, koja se nalazi na placu od 70 ari, u samom srcu Šumadije za 41.500 evra. Na svega par kilometara nalazi se Aranđelovac, a ponuda je za sve one koji su ljubitelji prirode.

- Orašac je junačko mesto u srcu Šumadije. Na par kilometra od Aranđelovca, proteže se duž glavnog puta Aranđelovac - Mladenovac. Ustaničko selo sa svojom identičnom školom i crkvom koji se nadvijaju nad celom regijom - piše na početku objave.

4.jpg
Printscreen/Facebook 
foto: Printscreen/Facebook

Dalje se navodi da se imanje nalazi na tri kilometra od škole i na kilometar i po od Karićevih bazena i hotela. Plac se pruža na 70 ari, a tu je i drvena kuća sa terasom od 30 kvadrata, kao i zasadom višnje od 600 stabala i nešto trešnje i jabuke.

- Sve je lepo ograđeno ogradom visine 1.8 metara. Voda i struja su gradske pored samog placa. Pruža se prelep pogled na sve strane, jer se nalazi na vrhu brda. Ovo je miran deo sela sa čistim vazduhom. Nekretnina sa kojom možete spojiti lepo i korisno. Cena je 41.500 evra - zaključuje se u oglasu.

Printscreen/Facebook PRODAJU DRVENU KUĆU I PLAC OD 70 ARI SA ZASADIMA VOĆA ZA 41.500 €: Nalazi se na samom vrhu brda, pogodno za sve kojima treba mir

BiznisKurir/Fejsbuk