3 SVINJCA, KOKOŠINJAC I 2 KUĆE OD PO 150 KVADRATA! Na sat od Beograda Milan imanje daje po šok-ceni: Pa, to je jeftinije od garaže
Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić, Ilustracija

plus štala, šupa...prodaje 300 kvadrata kuća po ceni garaže u Beogradu?!

3 SVINJCA, KOKOŠINJAC I 2 KUĆE OD PO 150 KVADRATA! Na sat od Beograda Milan imanje daje po šok-ceni: Pa, to je jeftinije od garaže

Nekretnine -

Dve kuće spojene verandom, ukupne površine oko 150 kvadrata, na imanju površine 10,5 ari sa svim pratećim objektima neophodnim za gazdinstvo izvesni Milan prodaje po ceni od 20.000 evra.

Ovo poljoprivredno gazdinstvo se nalazi u selu Lokve na 67 kilometara od Beograda, 45 kilometara od Pančeva i 32 kilometra od Vršca.

Kako objašnjava vlasnik, kuća se sastoji od 2 stambene jedinice spojene verandom.

- U novijem delu nalaze se spavaća soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo, hodnik i špajz. Struja i voda. U starijem delu (švapska kuća) dve velike sobe od po 25 kvadrata, dve manje bočne sobe i hodnik. Struja, ali nije sprovedena voda, piše on u oglasu na jednoj grupi na Fejsbuku i dodaje da su svi objekti legalizovani i da je vlasništvo "čisto".

Takođe, na placu od 10,5 ari, vlasnik kaže da se nalaze i: letnja kuhinja sa vodom i garaža gde su potrebna ulaganja. Dve velike kotobanje, štala, šupa za mehanizaciju, tri svinjca, kokošinjac sa ispustom, mala ograđena bašta i da svi objekti imaju struju.

- Selo je urbanizovano, poseduje sve za normalan život, pošta, ambulanta, dva marketa, benzinska pumpa, građara, apoteke, poljoprivredne apoteke, kineska prodavnica, pekara, piše vlasnik.

Za kupovinu jeftine kuće na selu imate i pomoć države

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na selu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća. Država ponovo za kupovinu kuća na selu daje 10.000 evra.

Za dodelu seoskih kuća sa okućnicom mogu da konkurišu punoletni državljani Srbije (pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri) mlađi od 45 godina koji imaju neprekidno prijavljeno boravište najmanje tri godine na teritoriji Republike Srbije. Bitno je da ne poseduju nepokretnost (osim poljoprivrednog zemljišta), kao i da nisu otuđili nepokretnost u prethodnih pet godina, rekao je ranije za Blic Biznis resorni ministar Milan Krkobabić.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja