VITA KUPIO PARČE ZEMLJE ZA 1.900 I POČEO DA ZIDA To kuća?! Komšije se podsmevale pa pojele od muke kad su čule KOŠTALA 17.000 EVRA
Foto: Youtube Printscreen/Creative couple

jeftine kuće

VITA KUPIO PARČE ZEMLJE ZA 1.900 I POČEO DA ZIDA To kuća?! Komšije se podsmevale pa pojele od muke kad su čule KOŠTALA 17.000 EVRA

Nekretnine -

Kad je Vita počeo da zida na komadu zemlje koji je kupio za 1.900 evra komšije mu se smejale iza leđa: Pih, kakva je to kuća, na šta će to da liči.

Ali Vita nije odustajao. Smejali su se i njegovim zidarskim veštinama, ali malo po malo išlo mu sve bolje, nije ga bilo sramota da pita svakog ko od njega ume više i bolje jer je imao cilj od kog nije hteo da odustane - rešio je da sazida kuću starim roditeljima i to svojim rukama, uz pomoć najbližih.

jeftine kuće, jeftine nekretnine, seoske kuće
foto: Youtube Printscreen/Creative couple

Kako je rekao, tako je i bilo, majstora nijednog nije platio. Zidao sve sam sa svojom Henom a pomoć tražio baš kad je bilo neophodno.

Računao, preračunavao se i rešio da im digne kućicu od 59,5 kvadrata a da ga ne košta više od 16-17.000 evra. Toliko je najviše mogao da potroši a da to na nešto liči. Došlo ga je toliko jer majstore nije plaćao, inače izašlo bi oho-ho više.

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen/Creative couple

Kad je temelj izlio, prvi blok postavio, sve su on i Hena snimali, svaki korak u zidanju, a to im se na kraju i te kako isplatilo - čak 47,5 miliona ljudi gledalo je kako su od temelja sazidali kuću za male pare!

Pošto nisu bili posebno vešti, odlučili su se za najprostije - zidali su lakim betonskim blokovima.

jeftine kuće, jeftine nekretnine, seoske kuće
foto: Youtube Printscreen/Creative couple

Po izgledu, kuća je više nego jednostavna, ima prizemlje i sprat, i po kvadraturi sasvim dovoljna za život starijeg para.

To je prvo, a drugo i mnogo važnije jeste činjenica da za ovu kućicu nije podignut nikakav kredit, niti su se od ikog zajmili. Što su imali, time su i gradili.

Unuci sad uživaju! Evo kako kuća za babu i dedu izgleda iznutra

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen/Creative couple

A evo i kako je sve išlo - od prvog bloka do potpuno završene i nameštene kuće unutra.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track