KUĆA OD 219m², PLAC OD 2.800, CENTRALNO NA DRVA: Srbin oglasom za prodaju nekretnine kod Šida zapalio mreže, a svi BRUJE O CENI
Foto: Facebook/Jeftine nekretnine Srbija

"realna cena, dobra kuća"

KUĆA OD 219m², PLAC OD 2.800, CENTRALNO NA DRVA: Srbin oglasom za prodaju nekretnine kod Šida zapalio mreže, a svi BRUJE O CENI

Nekretnine -

Grupe na društvenim mrežama za prodaju i kupovinu nekretnina prepume su oglasa, kako onih povoljnih, tako i sa abnormalno visokim cenama.

S vremena na vreme pojavi se oglas za prodaju nekretnine koji privuče čak i one koji nisu planirali da kupuju kuću ili stan, te ih bar navede da razmisle o ponudi i dodele neki lep komentar.

Tako se na Fejsbuk grupi "Jeftine nekretnine Srbija" pojavio oglas za prodaju kuće u Batrovcima u blizini Šida, koji je i više nego primamljiv.

"Prodajem kuću u Batrovcima kod Šida. Ukupne površine 219 kvadrata. Kuća se nalazi 200 metara od Bosuta, te 1 km od autoputa Beograd-Zagreb. Plac površine 2.800 kvadrata s pomoćnim objektima i oranicom pogodnom za podizanje voćnjaka i sl. Centralno na drva. 40.000 evra.", stoji u oglasu za prodaju nekretnina na Fejsbuk grupi "Jeftine nekretnine Srbija".

1 / 4 Foto: Facebook/Jeftine nekretnine Srbija

Sudeći po komentarima, mnogo je oduševljenih korisnika, koji su istakli da je cena i te kako realna, a kuća u dobrom stanju.

"Dobra kuća, realna cena", "Realna cena", glase neki od komentara.

Šta vi mislite, da li vam je cena za kupovinu ove kuće povoljna?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track