KUĆA, PLAC, LETNJIKOVAC I VOĆNJAK ZA 14.000 EVRA: Ovo je spisak nekretnina već od 10.000 evra! Uz neke dobijate parking ili garažu
Foto: Shutterstock, Ilustracija

jeftinije nekretnine

KUĆA, PLAC, LETNJIKOVAC I VOĆNJAK ZA 14.000 EVRA: Ovo je spisak nekretnina već od 10.000 evra! Uz neke dobijate parking ili garažu

Nekretnine -

Ulaganje u nekretnine je tradicionalni vid ulaganja naših građana, a prvi izbor su im stanovi i kuće, sudeći prema najnovijim izveštajima sa tržišta nekretnina.

Iako cene kvadrata i dalje drže visok nivo, ipak se u Srbiji može pronaći kuća za manje od 15.000 evra. Negde je potrebno renoviranje, a negde se dobiju i bašta i parking pride, a sve zavisi, po starom dobro pravilu ovog tržišta, od lokacije.

Kuće koje ovoliko koštaju su obično u ruralnim sredinama okružene prirodom, što je mnogima prvi uslov kada kupuju kuću jer žele da pobegnu od gradske gužve. Međutim, ima dosta i onih koje su bliže periferiji gradova, čak i u samim gradovima.

Izdvojili smo top 10 kuća koje možete kupiti za 15.000 evra. Za neke je potrebno ulaganje, za neke ne, ali jedno je sigurno - ove nekretnine će naći svog vlasnika pre ili kasnije.

kuća, srpska kuća
foto: Profimedia

Top 10 kuća ispod 15.000 evra

Porodičnu kuću manje kvadrature u Zrenjaninu možete pronaći za 14.000 evra! Kako se navodi u oglasu ova vikend-kuća je standardne gradnje i uz nju ide plac pravougaonog oblika površine 13 ari. Naglašeno je da je grejanje na TA peć i da kuća ima spoljno parking mesto, letnjikovac i voćnjak, kao i još jedan pomoćni objekat.

Sajt oglašava još jednu ponudu po ceni od 14.000 evra, a ona se odnosi na seosku kuću u opštini Kovačica u selu po imenu Samoš. U pitanju je nekretnina od 70 kvadrata u dobrom stanju, a u ponudu ulazi i 30 ari zemljišta. Vlasnik je naglasio da su potrebna minimalna ulaganja, ali se stanari mogu odmah useliti. Bašta je pogodna za plastenik ili sadnju nekog voća ili povrća.

U Melencima se prodaje kuća od 56 kvadrata za 12.000 evra! Prizemna kuća se sastoji od dve sobe, kuhinje s trpezarijom, hodnika i kupatila, a grejanje je na čvrsto gorivo. Uz nju se dobija i pomoćni objekat od 18 kvadrata.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Takođe, na području Banata može se kupiti i kuća za 13.900 evra. Kuća je starije gradnje i ima dobru lokaciju jer je u banjskoj području, a od Zrenjanina je udaljena 10 minuta. Zanimljivo je da vlasnik navodi i mogućnost za zamenu za kuću u blizini Beograda, stoji u jednom oglasu na internetu.

Ako želite "kuću sa velikim potencijalom i prelepim placem", možete je kupiti za 13.000 evra u Ravnom selu. Kuća je od Novog Sada udaljena oko 20 minuta vožnje. Ima površinu 87 kvadratnih metara, a pored nje je garaža površine 27m2. Kući je potrebna adaptacija, što vlasnik vidi kao prednost jer je možete urediti po svom ukusu. Takođe, navodi i mogućnost kupovine placa koji se nalazi pored kuće.

14.500 evra košta prizemna kuća u Ćupriji koja je ušuškana u zelenilo i cveće, a ukupna površina je 74 kvadrata, navodi se na jednoj oglašivačkoj stranici.

Sedam kilometara od Sokobanje banje se može naći starija kuća od oko 60 kvadrata za 13.000, uknjižena, ali je potrebno renovirati prostor. Okružena je prirodom u selu koje je na na nadmorskoj visini od 530m2.

Kuća na selu u okolini Svilajnca površine 150 kvadratnih metara se može kupiti za 10.500 evra! Oglas je postavljen pre nekoliko dana, a podrazumeva da uz kuću ide pomoćni objekat od 50m2, kao i prostran suterenski deo i voćnjak. Skoro je renovirana i postavljena je nova PVC stolarija, navodi kućevlasnik.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji
foto: Shutterstock, Ilustracija

Za 1.000 evra više, odnosno za 11.000 evra se prodaje kuća u okolini Šida. Tip nekretnine se podvodi pod starogradnju, u dobrom je stanju, prizemna, a na placu se nalazi i garaža i pomoćni objekat. Ukupna površina kuće je okruglo - 100 metara kvadratnih!

Za iznos od 15.000 evra može se pazariti nekretnina u Uzdinu od čak 140 kvadrata! Na placu od 10,75 ara nalaze se tri objekta od čvrstog materijala, ima podrum i parking. Od Beograda je udaljena oko 60 kilometara.

Pronašli smo još jednu kuću po ovoj ceni, a to je manja renovirana nekretnina na Ribarskom putu sa dvorištem punim cveća, te je idealna za beg od gradskog betona i sivila.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:23

ZAKUPLJUJU STANOVE, A ONDA IH PONOVO IZDAJU! Stručnjak za nekretnine otkrila kako da se zaštitite od prevaranata: Ovo je KLJUČNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track