VIKENDICA OD 100 KVADRATA IZMEĐU DVA JEZERA ZA SAMO 30.000 EVRA: Nalazi se na sat od Beograda! Ovo Srbi kupuju i ne pitaju!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

postale popularne

VIKENDICA OD 100 KVADRATA IZMEĐU DVA JEZERA ZA SAMO 30.000 EVRA: Nalazi se na sat od Beograda! Ovo Srbi kupuju i ne pitaju!

Nekretnine -

Vikendice su postale vrlo popularne tokom pandemije korona virusa, ali taj trend se nastavio i danas. Samo u 2022. godini prodato je 1.318 vikendica. Sve više kupaca zainteresovano je za malo lošije nekretnine koje su jeftinije, jer se čini da cena kvadrata neće uskoro pasti.

Cene vikendica zavise, pre svega od mesta gde se nalaze i njihove veličine. Vojvodina prednjači po broju prodatih vikendica, stručnjaci ističu da su se kao najprodavanije pokazale one kuće koje se nalaze na sat vremena vožnje od grada.

Fruška Gora 30.000 evra

Nema sumnje da je poslednjih godina Fruška Gora jedna od najatraktivnijih lokacija. potražnja za vikendicama podigla im je i cenu, pa je ponuda obično rezervisana samo za one sa dubljim džepom.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Međutim, praksa pokazuje da se povremeno izdvoje i neke povoljnije. Naime, prema trenutno aktuelnom oglasu, vikendica od 100 kvadrata na ovoj lokaciji prodaje se za 30.000 evra.

Kako u opisu oglasa stoji, vikendica se nalazi između dva jezera, u netaknutoj prirodi, na jednoj od najlepših planina Srbije. Ima tri nivoa, i nalazi se na placu od od 23 ara. Deo placa je prekriven šumom a na drugom delu se nalazi voćnjak. Od asfalta je udaljena jedan kilometar, a od Beograda sat vremena vožnje.

Vrčin 26.000 evra

Na prodaju vikend kuća u Vrčinu, opština Grocka, površine oko 110 kvadrata na placu od 19 ari. Pored kuće koja je od čvrstog materijala, u sivoj fazi gradnje, sagrađena je i garaža površine oko 20 metara kvadratnih.

Kako je navedeno u oglasu, plac do prilaznog puta ograđen, omeđen sa betonskim metalnim stubovima. Za objekat je izdata građevinska dozvola, koju treba sprovesti u katastru nepokretnosti.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Na placu postoji iskopan bunar i septička jama, a prema rečima vlasnika, uz određena ulaganja, možete imati odličnu kuću za odmor na pola sata od Beograda, u netaknutoj prelepoj prirodi.

Smederevo 25.000 evra

Porodična kuća u naselju Malo Orašje, na 20 minuta od Smedereva prodaje se za 25.000 evra. Nekretnina se nalazi na placu od 67 ari, na lokaciji u blizini auto puta Beograd-Niš, udaljena 300 metara od naplatne rampe Vodanj, i na nepun sat vožnje od Beograda.

Kako je navedeno u oglasu, kuća je kvalitetno sagrađena sa zdravim temeljima, odličnim krovom, olucima, ograđenim terasama, drvenom stolarijom, fasadom zahteva dalja ulaganja bez popravki već uloženog. Nekretnina je na dva nivoa a uz nju dolazi i plac sa sadnicama voća i grožđa.

Kurir.rs/ Bizportal

Bonus video:

01:50

CENE VIKENDICA SKOČILE ZA 100 ODSTO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track