TOLIKO JE JEFTINA I PRAKTIČNA DA JE ODMAH RASPRODATA: Ova mala kuća ima čak i potkrovlje (FOTO)
Foto: Printscreen/Amazon

TOLIKO JE JEFTINA I PRAKTIČNA DA JE ODMAH RASPRODATA: Ova mala kuća ima čak i potkrovlje (FOTO)

Nekretnine -

Male kuće su poslednjih godina stekle veliku popularnost među ljudima širom sveta, a posebno među samcima i parovima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iako ne pružaju veliku kvadraturu, znatno su jeftinije od ostalih kuća na tržištu nekretnina, što ih čini izuzetno poželjnim.

montažna kuća, prenosiva kuća, kuća
foto: Printscreen/Amazon

Mini kuće su toliko popularne da se mogu naći i na Amazonu. Ova poznata internet prodavnica, koja prodaje sve, od igala do lokomotiva, svojevremeno je ponudila ručno rađenu prenosivu kućicu trouglastog oblika i dimenzija 6,8k5k6,3 metara, koja je bila ukrašena jednostavnom montažom i demontažom.

montažna kuća, prenosiva kuća, kuća
foto: Printscreen/Amazon

Montažna kuća modernog dizajna morala je da se montira nezavisno od isporučenih delova, koji su bili izrađeni od drveta, čelika i drugih izdržljivih materijala. Modularna kuća je uključivala i solarne panele, koji život čine održivijim, ali i štede mnogo novca na računima za struju.

Kuća je uključivala kupatilo, skroman životni prostor - pa čak i potkrovlje. Reč je o proizvodu različite namene – može predstavljati mini dom, gostinjsku kuću, posebnu kancelariju, umetnički studio, ali i prostor za vežbanje.

1 / 4 Foto: Printscreen/Amazon

Rasprodat je i trenutno nije dostupan. Razlog za to leži u relativno niskoj ceni. Naime, prodat je za oko 9.000 američkih dolara, odnosno oko 8.300 evra.

(Kurir.rs/Punkufer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja