KUĆU U SELU GDE JE SNIMANA POZNATA SERIJA PRODAJU ZA MALE PARE: Garaža, 4 ari placa, ima i hidrofor, a svega 10 minuta od grada
Foto: Printscreen/TikTok

povoljno

KUĆU U SELU GDE JE SNIMANA POZNATA SERIJA PRODAJU ZA MALE PARE: Garaža, 4 ari placa, ima i hidrofor, a svega 10 minuta od grada

Nekretnine -

Pronaći dobru kuću za male pare prava je retkost. Međutim, kao i u svemu, uvek ima izuzetaka, te se pojavila i jedna kuća na TikToku na prodaju za 20.000 evra.

U samom centru sela Bagrdan nalazi se kuća na svega deset minuta vožnje od centra Jagodine, a u neposrednoj blizini teče i reka Morava. Takođe, mesto je poznato i po Bagrdanskim barama, a isto tako i što je u selu snimana serija ''Vreme zla''.

00:43

Kuća površine 66m2- 4,15A placa- 20.000 evra

Kako opisuju, ova kuća se nalazi u centru sela, koja je u blizini škole i crkve. Ima više od četiri ara placa i 66 kvadratnih metara. Odmah je pored puta, ima izolaciju i garažu. Sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom.

U kući je odrađen parket, drvena stolarija i grejanje na čvrsto gorivo. Objekat poseduje sopstveni hidrofor i monofaznu struju.

- Retko ćete naći ovakvu kuću po ovoj ceni - zaključuju u videu.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track