ANDREJ IZNAJMIO SOBU ZA 1.700 EVRA U CENTRU GRADA Kada je pogledao kroz prozor totalno se razočarao: Pogledajte vi ovo (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/andrewsoldo

ANDREJ IZNAJMIO SOBU ZA 1.700 EVRA U CENTRU GRADA Kada je pogledao kroz prozor totalno se razočarao: Pogledajte vi ovo (VIDEO)

Nekretnine -

Andrej je jedan od mnogih sa Balkana koji je otišao u Ameriku kako bi radio sezonske poslove nekoliko meseci. Nakon što se sezona završila, rešio je da odmori u Njujorku.

O tome je, baš kao i o celokupnom iskustvu, objavio video snimak na društvenoj mreži Tiktok. Stan je iznajmio u centru grada, a kada je ušao u sobu, nije bio oduševljen pogledom koji je zatekao.

"Evo šta dobiješ za 1.700 evra u centru Njujorka za pet noći. Šokiraće se, ali opet mislim, radio sam, mučio sam se tri meseca pa daj, neću štedeti. Idem u Njujork i neću da štedim, da spavam po hotelima, ili da idem u Bruklin za 100 dolara manje.

Pogledajte, kakav je pogled? Odmah smo se šokirali, bauštela nas je dočekala. Dakle, platili smo 1.700 evra za za najgori mogući pogled. Ovako vam klasična američka soba izgleda. Imate dva "king sajz" kreveta, ništa posebno. Ovo je toliko klasična soba. Velika razlika, da znate, kada budete tražili smeštaj u Njujorku oko Tajms skvera vam budu jeftiniji hoteli ali znatno manje sobe, dok na Vol Stritu, gde smo mi bukirali ovaj smeštaj, sobe su veće ali su možda malo skuplje. Ovo je još bila i akcija, bilo nas je troje u sobi. I tako nam je ispalo oko 100 dolara za noć, što i nije nešto puno.

Gledajte da su vam sve takse uključene u cenu hotela, da se ne iznenadite na čekiranju. Sef, televizor, to su neke osnovne stvari. Toalet je bio brutalan, nisam morao da koristim svoje šampone. Svaka soba ima bibliju, zaboravio sam što svaki hotel to ima.

Ako želite jeftinije da prođete možete birati u popularne kvartove Bruklin ili Nju Džerzi ali ako dođete do centra grada opet vam dođe isto", objasnio je Andrej.

U komentarima su mnogi naveli da je mogao da se nađe i bolji smeštaj za tu cenu.

"Čudim vam se... Za te pare ste mogli otići i van NY i provesti se punooooo bolje i kvalitetnije", "Sigurno bi za taj novac u neki hotel prvi do mora na Jadranu", "Mislim da si mogao naći bolji hotel", "A tek pogleeed, zato i je akcija", neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:49

STUDENTI ĆE BITI PRIMORANI DA NAĐU STAN UDALJEN OD FAKULTETA Stručnjak za Kurir TV: Svako nešto žrtvuje dok studira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track