PRODAJE SE VILA NA DEDINJU ZA 3.400.000€! Ima 15 soba, 6 kupatila, garažu 90 kvadrata, ali to nije sve... Po ovome se izdvaja FOTO
Foto: Profimedia

luksuzne nekretnine

PRODAJE SE VILA NA DEDINJU ZA 3.400.000€! Ima 15 soba, 6 kupatila, garažu 90 kvadrata, ali to nije sve... Po ovome se izdvaja FOTO

Nekretnine -

Večita tema cena nekretnina, koje su u ovom periodu izazvane krizom u svetu načisto "podivljale", često izazove pravu buru na mrežama, posebno u onim Fejsbuk grupama namenjenim za kupovinu i prodaju istih.

Mnogi se slažu da je skok cena kvadrata najučestaliji u većim gradovima, kao i na lokacijama koje su turistički atraktivnije, međutim i pored toga, često pojedini objekti umeju da opravdaju taj "fenomen".

Vlasnik luksuzne vile na Savskom vencu odlučio je da proda velelepno zdanje od hiljadu kvadrata po ceni od neverovatnih 3.399.999 evra.

nekretnine, stan, prodaja stana, zgrada
foto: Shutterstock

U oglasu koji se pojavio i na društvenim mrežama navodi se da ova prelepa vila u mirnom kraju Dedinja građena je po nacrtima američkog arihtekte.

Inače vila ima tri nivoa i potkrovlje, 15 soba od čega je pet spavaćih, šest kupatila, dva fiajea i garažu od čitavih 90 kvadrata. Vila poseduje i lift i opremljena je nameštajem iz inostranstva.

Vlasnik je u oglasu istakao i da postoji mogućnost dogovora da se kuća kupi sa svime što se u njoj nalazi.

vila, Dedinje
foto: Printscreen Halo oglasi

Ovaj oglas pojavio se i u Fejbuk grupama, a građani su bili oduševljeni izgledom vile te su mnogi od njih u komentarima napisali da su zainteresovani za kupovinu.

Podsetimo, prema podacima Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) za drugi kvartal ove godine najskuplja kuća prodata je na Savskom vencu za 1.575.000 evra, dok je za kvadrat poslovnog prostora najviše izdvojeno na Vračaru 6.878 evra, površine 189 kvadrata, a najviša ugovorna cena poslovnog prostora od 1.996.483 evra ostvarena je na Novom Beogradu, površine 990 kvadratnih metara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

VILA OD 2.500.000 € ograđena žicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track