KAD MOGU LJUDI, MOGU I ONI: Čuveni brend lansirao proizvod za kojim će ludeti vlasnici pasa, a za koji će plaćati manje od 100 €
Foto: Shutterstock

KAD MOGU LJUDI, MOGU I ONI: Čuveni brend lansirao proizvod za kojim će ludeti vlasnici pasa, a za koji će plaćati manje od 100 €

InfoBiz -

Nije prvi, ali možda je jedan od najekskluzivnijih parfema za pse na tržištu.

Fefe – tako se zove proizvod koji je lansirao brend Dolce & Gabbana, a cilj im je, kako proizvođači kažu, da omoguće kućnim ljubimcima širom sveta da šetaju prijatnog mirisa i to koristeći proizvod bez alkohola.

Kada je reč o imenu parfema – Fefe, u pitanju je omaž psu Domenika Dolčea, koji je osećao neverovatnu ljubav prema svom ljubimcu i, stoga je, sada poznati brend dao njegovo ime ovom ekskluzivnom parfemu, 'mekom i delikatnom', koji je fokusiran na 'zabavnu rutinu nege i lepote'.

Cena Fefea nije manja od 99 evra. I, iako je bez alkohola, iz Dolce & Gabbana objašnjavaju kako ga treba primeniti na kućne ljubimce.

Korgi, Corgi, pas
foto: Shutterstock

- Naprskajte Fefe na svoje ruke ili na četku, a zatim umasirajte, ili očešljajte dlaku svog psa od centra tela prema repu - pojašnjavaju predstavnici ovog brenda.

Fefe ima note mošusa i sandalovine, što će omogućiti psu da uživa u prijatnoj šetnji i da skrene pažnju na svoj miris. Takođe, uz ovaj parfem, proizvođač će poklanjati svojim kupcima dodatni proizvod iznenađenja.

Uz novi parfem za pse koji su odobrili veterinari, italijanski brend je lansirao i luksuzne ogrlice sa medaljonima za kućne ljubimce.

biznis.kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track