POSLATO VIŠE OD 10 MILIONA RAČUNA: Ogromno interesovanje za nagradnu igru 'Uzmi račun i pobedi' - Prvo izvlačenje 11. maja
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/uzmiracun.rs

POSLATO VIŠE OD 10 MILIONA RAČUNA: Ogromno interesovanje za nagradnu igru 'Uzmi račun i pobedi' - Prvo izvlačenje 11. maja

InfoBiz -

Za sada je tokom prvog kruga nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi', zaključno sa sredom do 14 časova, poslato preko 10 miliona prijava (10.042.870 računa). Podsetimo, slanje prijava je otvoreno 8. aprila. Prvo izvlačenje u ovom krugu biće održano 11. maja.

Poreska uprava Srbije je za nagradnu igru razvila posebnu aplikaciju 'Uzmi račun i pobedi' koja pre svega građanima omogućava da učešće u igri obavljaju putem mobilnih telefona a ne slanjem fiskalin računa u kovertama. Ova aplikacija je dostupna u prodavnicama Gugl plej, Epl i Huavej.

Uzmi Račun, Uzmi račun i pobedi
foto: Printscreen/RTS

Novi krug donosi i jednu novinu koja se odnosi na bezgotovinska plaćanja, a sastoji se u tome što unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfa numerički kod, a ukoliko se plaća bezgotovinski, dakle karticom, instant i slično, dobija se i još jedan, dodatni kod.

Nagradni fond ovog kruga nagradne igre vredan je 1,9 miliona evra, a u njemu će dobitnicima biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track