POČELA NAGRADNA IGRA 'UZMI RAČUN I POBEDI 2024': Izvlačenje već u prvoj polovini maja! Fond veći za 300.000 evra!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/uzmiracun.rs

POČELA NAGRADNA IGRA 'UZMI RAČUN I POBEDI 2024': Izvlačenje već u prvoj polovini maja! Fond veći za 300.000 evra!

InfoBiz -

Prijava za nagradnu igru 'Uzmi račun i pobedi 2024' počela je danas, a nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pokreće prvi krug nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi 2024' koji će biti održan od 25. aprila do 8. juna, a prvo izvlačenje biće 11. maja uz prenos uživo na prvom programu Radio televizije Srbije.

Za nagradnu igru 'Uzmi račun i pobedi', ove godine obezbeđeno je 3,8 miliona evra, odnosno oko 300.000 evra više nego u prošlogodišnjem izdanju. Iz tekuće budžetske rezerve Republičkoj direkciji za imovinu Srbije raspoređen je 451 milion dinara kako bi pribavila stanove za nagradni fond.

Uzmi Račun, Uzmi račun i pobedi
foto: Printscreen/RTS

Nagradna igra će, isto kao i prošle godine, ponovo biti organizovana u dva kruga, a u svakom od njih biće podeljeno po 10 stanova. Oni se nalaze u stambeno-poslovnim kompleksima Zemunske kapije i Petica na Novom Beogradu.

Ove godine stanovi iz nagradnog fonda biće veći od onih koji su podeljeni proteklih godina. Za učešće u 2024, građani će morati ponovo da se registruju na aplikaciji 'Uzmi račun i pobedi', a važe isključivo računi iz ove godine.

Kako je cilj ove nagradne igre jačanje poreske kulture i podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, ove godine će dodatno biti motivisano bezgotovinsko plaćanje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track