CENA NOĆENJA SAMO 10 EVRA! Srbi hrle na ove 3 NAJJEFTINIJE PLANINE: Smeštaj ne prelazi 50€ ni tokom praznika, a evo šta sve NUDI
Ilustracija, Foto: Shutterstock

POVOLJNO

CENA NOĆENJA SAMO 10 EVRA! Srbi hrle na ove 3 NAJJEFTINIJE PLANINE: Smeštaj ne prelazi 50€ ni tokom praznika, a evo šta sve NUDI

InfoBiz -

Zimski odmor većina je već isplanirala. Sada su najtraženije destinacije planine, a gotovo da slobodnog mesta nigde nema. Kopaonik i Zlatibor važe za najpopularnije planine, ali i najskuplje. Ukoliko se odlučite da baš ovde zimujete moraćete da izdvojite pozamašnu svotu novca, ali postoje i jeftinije varijante.

Kako su u poslednje vreme planine sve popularnija odmarališta, interesovanje vlada i za i za Divčibare, Staru planinu i Zlatar. Evo kakve su ponude i cene smeštaja na ovim planinama i iznenadili se. Takođe, postoji i apartman u kojem noćenje košta samo 10 evra.

planina
foto: Shutterstock

Cena apartmana na Divčibarama

Najjeftiniji apartmani na Divičibarama trenutno se kreću po ceni od 55 evra za noć. Jedan takav nalazi se na samo 3 kilometra od planine Divčibare. Ovaj apartman ima jednu spavaću sobu, kuhinju i jedno kupatilo. Najbliži je aerodromu Morava.

Za nešto manje novca izdaje se još jedan apartman na ovoj planini. Cena prenoćišta je 50 evra, na oko 1.7 kilometara od planine Divčibare. Ovaj objekat nudi besplatan internet kao i besplatan privatni parking. Apartman ima jednu spavaću sobu sa kuhinjom, objekat nudi pogled na unutrašnje dvorište.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Cena apartmana na Staroj planini

Cene smeštaja na Staroj planini znatno su jeftinije u odnosu na ostale planine u Srbije.

Vikendica na staroj planini izdaje se za samo 10 evra za noć. Sastoji se od dve sobe. U jednoj sobi se nalaze krevet i trosed, a u drugoj je sofa i krevet na sprat. Vikendica ima i potpuno opremljenu kuhinju, internet kupatilo i otvorenu terasu.

Smeštaj u jednoj vili na Staroj planini izdaje se po ceni od 18 evra za noć. Apartman ima svoju kuhinju, toalet i veliku terasu, kao i veliko dvorište sa parkingom. Naglašeno je da je pristup skijalištu jako loš, pa se ne preporučuje za goste koji žele da skijaju.

Stara Planina
foto: Marina Lopičić

Cena apartmana na Zlataru

Cene apartmana na Zlataru su veoma pristupačne. Smeštaj se može pronaći i za 30 evra po noćenju.

Jedan takav izdaje se baš na ovoj planini. Njegova cena iznosi 3.600 dinara. Apartman ima 33 metra kvadratna, apartman ima grejanje, bežični internet, kao i odvojenu spavaću sobu. Gostima je na raspolaganju i besplatno parking mesto.

Zlatar, sneg, Nova Varoš
foto: Rina

Još jedan apartman na Zlataru ima pristupačnu cenu. Apartman se nalazi na mirnom delu, ima 65 metara kvadratnih. Grejanje u apartmanu je na struju, dostupan je i besplatan internet. Zgrada ima lift i besplatan parking.

Kurir.rs/Blic/Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja