KO POKUŠA DA PREVARI CRNOGORCA NAPLATIĆE MU DUPLO! Okačili natpis nasred plaže - Odraće vas cenom ako prekršite ovo zlatno pravilo
Foto: Shutterstock

KO POKUŠA DA PREVARI CRNOGORCA NAPLATIĆE MU DUPLO! Okačili natpis nasred plaže - Odraće vas cenom ako prekršite ovo zlatno pravilo

Novčanik -

Žalimo se da su ležaljke na crnogorskom primorju preskupe - ali opet su uvek pune! Paradoks današnjeg društva. Možda Crnogorci nude najskuplje ležaljke, od 25 za par sa suncobranom pa sve do 400 evra dnevno, ali i imaju smisao za humor da sve to začine.

Tako sa jedne plaže u Herceg Novom stiže fotografija na kojoj su slikane ležaljke sa zabetoniranim natpisom: Ležaljka - isključivo za jednu osobu.

Ada, Ležaljke, Ada Ciganlija
foto: Tamara Trajković

Jednostavno, ne možete vi Crnogorce da prevarite pa da dvoje male dece smestite na jednu ležaljku, radije će sve da vam naplate. Jer ipak, kako kažu u primorskim mestima - kakva sezona, takva cela godina, a sudeći po komentarima lokalaca - ova na crnogorskom primorju ne obećava.

Ponavljamo, svako može odrediti cenu koju želi, odgovor turista na istu je podstrek ili potez za zapitati se šta rade pogrešno. Sudeći po popunjenosti ležaljki, izgleda da je ipak ovo prvo u Crnoj Gori.

BiznisKurir/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track