ZLATKA NA TASOSU POKUŠALI DA PREVARE: Za set ležaljki od 15 € tražili mu 50, a tek kad je poručio hranu... NEVIĐENA SRAMOTA
Foto: Shutterstock, Printscreen

ZLATKA NA TASOSU POKUŠALI DA PREVARE: Za set ležaljki od 15 € tražili mu 50, a tek kad je poručio hranu... NEVIĐENA SRAMOTA

Novčanik -

Srbi često dele neprijatna iskustva na letovanju po raznim grupama na Fejsbuku, kako bi upozorili ljude na moguće prevare. Zlatko je ovog puta prošao kao ''bos po trnju'' kada su mu na plaži set ležaljki naplatili 50 umesto 15 evra.

U popularnoj grupi Grčka info osvanula je objava u kojoj jedan državljanin Srbije ističe prevare koje mogu da vas snađu na Tasosu, jednom od najpopularnijih grčkih letovališta.

- Pozdrav, ljudi. Danas sam bio na plaži Aliki na Tasosu. Obratite pažnju na uslugu, jer pokušavaju da prevare. Kažu da set ležaljki košta 15 evra, a onda naplate 50, plus trostruko naplaćuju i usluge hrane u baru, a da i ne kažu tačnu cenu pre poručivanja - napisao je Zlatko.

Ostali članovi grupe su potvrdili u komentarima da se ovakve situacije često dešavaju, kao i da su oni nebrojano puta prošli kroz iste. Zato savetuju da uvek tražite fiskalni račun kada vidite da hoće da vas ''obrlate''.

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja