OVO SE TOKOM LETA NAJVIŠE KUPOVALO U SRBIJI: Građane najviše oduševile klime za manje od 10.000 dinara!
Foto: Shutterstock

OVO SE TOKOM LETA NAJVIŠE KUPOVALO U SRBIJI: Građane najviše oduševile klime za manje od 10.000 dinara!

Novčanik -

Saznajte koji su proizvodi obeležili mesec jul! Pogledajte top 5 najtraženijih proizvoda na Iskustva&Preporuke i saznajte zašto su bili toliko popularni.

Leto je u punom jeku, a potrošači se pripremaju za tople dane sa pravim izborom uređaja koji će im olakšati život. Na našem sajtu, Iskustva&Preporuke, videli smo veliki interes za nekoliko ključnih proizvoda u julu. Evo liste top 5 najtraženijih proizvoda koji su obeležili ovaj mesec!

Pogledajte ponudu klima kompanije Dotmarket OVDE

1. FOX FAC-12R32IAX-WF Inverter Klima Uređaj

Cena: 29,489 RSD - cena može varirati

Sasomange klima
foto: Printscreen Sasomange

FOX FAC-12R32IAX-WF je apsolutni hit ovog leta. Ovaj inverter klima uređaj sa 12000 BTU ne samo da nudi izvanrednu efikasnost u hlađenju, već i značajnu uštedu energije. Svojim modernim dizajnom i belom bojom savršeno se uklapa u svaki enterijer, dok napredne funkcije kao što su Wi-Fi kontrola i tihi režim rada čine ga idealnim izborom za svaku kuću. Korisnici na našem sajtu hvale njegovu pouzdanost i jednostavnost korišćenja, što ga čini prvim izborom ovog leta.

2. VIVAX ACP-12CH35AEGI+ R32 Inverter Klima, 12000 BTU

Cena: 34,990 RSD - cena može varirati

Sasomange klima
foto: Printscreen Sasomange

VIVAX ACP-12CH35AEGI+ je još jedan izuzetno popularan proizvod među našim korisnicima. Ovaj klima uređaj sa inverter tehnologijom i 12000 BTU kapacitetom nudi izvanrednu efikasnost u hlađenju i grejanju, sa energetskim razredima A++ za hlađenje i A+ za grejanje. LED ekran i širok radni opseg od -10° do 50°C čine ga pouzdanim izborom za sve vremenske uslove. Takođe, cena je više nego povoljna za ovakav klima uređaj.

3. VOX VPA-14 12000 BTU Pokretna Klima

Cena: 30,490 RSD - cena može varirati

Sasomange klima
foto: Printscreen Sasomange

VOX VPA-14 pokretna klima sa 12000 BTU kapacitetom se pokazala kao odličan izbor za one koji traže fleksibilno rešenje za hlađenje. Lako se prenosi iz jedne prostorije u drugu, što omogućava optimalno korišćenje u različitim delovima doma. Korisnici cene njegovu efikasnost u hlađenju i jednostavnu upotrebu, što ga čini popularnim izborom tokom vrelih letnjih dana.

4. Ardes 5R06D Pokretna Klima i Ovlaživač Vazduha, 60 W

Cena: 9,848 RSD - cena može varirati

Sasomange klima
foto: Printscreen Sasomange

Kombinacija pokretne klime i ovlaživača vazduha, Ardes 5R06D, nudi dvostruku funkcionalnost koja osvežava i vlaži vazduh. Sa snagom od 60 W, ovaj uređaj je idealan za manje prostorije gde je potrebno brzo osveženje. Veoma je popularan među onima koji traže praktična rešenja za svoj dom.

5. HISENSE 50A6K Smart Televizor

Cena:38,999 RSD - cena može varirati

Sasomange klima
foto: Printscreen Sasomange

Leto je vreme za opuštanje i uživanje u omiljenim TV programima, a HISENSE 50A6K smart televizor je savršen za to. Sa velikim ekranom od 50 inča, visokim rezolucijama i naprednim funkcijama pametnog TV-a, ovaj model nudi izvanredno iskustvo gledanja. Korisnici na našem sajtu hvale njegovu sliku visoke kvalitete, brzinu internetskih aplikacija i lakoću korišćenja, što ga čini jednim od najtraženijih televizora u julu.

Proizvodi koji su obeležili jul na Iskustva&Preporuke pokazuju da naši korisnici traže kvalitet, efikasnost i funkcionalnost. Bilo da je u pitanju klima uređaj koji osvežava dom, pokretna klima za fleksibilnost ili smart televizor za vrhunsko iskustvo gledanja, izbor ovih proizvoda odražava potrebe i preferencije naših posetilaca. Nastavite da pratite naš sajt za najnovije preporuke i iskustva sa različitim proizvodima!

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja