POZNATA VODITELJKA OGORČENA: 'Moji su ljuti kao psi!' - Scena na plaži u 8 ujutru je uznemirila, komentari samo pljušte!
Foto: Shutterstock

'Katastrofa, katastrofa!'

POZNATA VODITELJKA OGORČENA: 'Moji su ljuti kao psi!' - Scena na plaži u 8 ujutru je uznemirila, komentari samo pljušte!

Novčanik -

Traganje za najboljim mestom ili hladom na plaži uobičajeni je deo rutine na godišnjem odmoru, a jedna vlasnica apartmana na Jadranu besna je snimila situaciju u svom mestu u 8 sati ujutro, jer se zbog ‘rezervisanja mesta peškirima‘ našla u nezgodnoj situaciji.

Video je objavila na društvenim mrežama, a njega je na svom Instagramu prenela voditeljka Alisa Jovanović.

- Ima li ovo smisla, na plaži sam, 8 sati ujutro. Pazi ovo, pazi ove rezervacije. Gledajte, svi hoćemo turiste, svi želimo da pare troše, ali ima li ovo smisla. Da nema mesta u 8.30 da se stavi peškir na pesak zbog toga što... Udahnula sam vazduh koliko sam uzrujana. Neću imenovati imenom i prezimenom koji su to tipovi gostiju. Ali ću samo reći da su moji Austrijanci i Nemci ljuti ko psi. Traže od mene, pošto ja jedina pričam nemački, da nešto uradim. Katastrofa, katastrofa! - govori dok snima peškire postavljene jedan do drugog. Na njima je postavljeno kamenje kako ih vetar ne bi odneo, a vlasnika nema u blizini, prenosi Jutarnji list.

0334826143, Hrvatska, Plaža, Hrvatska plaža, More
foto: Profimedia

U komentarima ispod snimka javila se gomila ljudi, više manje s istim savetom – da ih uzme i baci.

– Mesto je javno, uzmeš i pomeriš. Ovo se može shvatiti kao ostavljen ili bačen peškir.

– Pokupiš sve peškire i staviš na kraj plaže na jednu veliku gomilu pa neka preturaju ceo dan dok ne nađu svoj.

– Ovo je sve rešeno lepo u Puli… Prođu komunalci ujutro i sve u smeće. Jutarnje čišćenje plaže.

– Čuj Austrijanci, Nemci ljuti kao psi…Eto kao oni su nešto mnogo bolji od nas Balkanaca. Ma dajte molim vas. Nego im muka što se ne tretiraju kao kraljevi, što ih ne čeka mesto. A da ne kažem koliko puta mi je neka baba iz Nemačke skoro legla na peškir. Sve ok, možda jeste malo preterivanje, ali hvaliti određene nacije, totalno nije ok.

– Kad ležaljka i suncobran ne bi bili 30 evra mozda bi malo više ljudi rentalo iste.

– Ja na takvu plažu ne bih nikad otišla, strašno je.

biznis.kurir.rs/Jutarnji list

Bonus video:

01:06

PSOVKE I UVREDE NA PLAŽI: Nada Topčagić izvređala novinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track