NA BIZARAN NAČIN ZARADIO 30.000 € ZA MESEC DANA: Ne mari šta drugi misle dokle god mu to donosi novac - jedini se setio ovoga!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

nesvakidašnje

NA BIZARAN NAČIN ZARADIO 30.000 € ZA MESEC DANA: Ne mari šta drugi misle dokle god mu to donosi novac - jedini se setio ovoga!

Novčanik -

Poznato je da mnogi danas nalaze razne načine da se dokopaju velikog novca i da čak ne biraju sredstva da dođu do njega. Međutim, ovoga se još niko nije setio, osim jednog čoveka.

Naime, radi se o momku koji je otkrio da u današnjem svetu postoji sve više usamljenih ljudi, pogotovo muškaraca, kojima je i malo pažnje dovoljno da se osećaju bolje.

Kako je želeo da zaradi, ali i da pomogne, odlučio je da naplaćuje to što će sa njima da provodi vreme na video ili audio pozivima i tako im život učiniti sadržajnijim, kako bi shvatili da nisu sami na ovom svetu.

poziv, čovek zove hitnu pomoć
foto: Shutterstock

On se pohvalio svojom mesečnom zaradom u iznosu od 30.000 evra, koju je stekao obavljajući ovaj posao i dodao:

- Briga me šta će ko da kaže kad mi ovo donosi novac.

Gotovo niko mu nije poverovao da je ovo moguće, a on je ponudio da mu se jave privatnom porukom i da će im sve objasniti.

@wifi.kes

Briga me šta će ko da mi kaže, kad mi ovo donosi novac

♬ Nenormalan lik - NIKOLIJA

BiznisKurir/TikTok

Bonus video:

04:04

SRBIN OTVORIO VIRTUELNU PRODAVNICU DROGE I ZARADIO 18 MILIONA DOLARA! Zgrtao bogatstvo na slobodi, dok nije napravio jednu grešku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja