TIKTOKERU PALA VILICA KAD MU JE STIGAO RAČUN: Šaku rezanaca platio kao avionsku kartu, odrali ga čak i za hleb koji nije tražio!
Foto: Tiktok/sermedmaktouf

bahato

TIKTOKERU PALA VILICA KAD MU JE STIGAO RAČUN: Šaku rezanaca platio kao avionsku kartu, odrali ga čak i za hleb koji nije tražio!

Novčanik -

Poznati TikToker Sermed Maktouf otputovao je u Milano i na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži objavio je da je platio ručak u ovom popularnom italijanskom gradu čak 109 evra.

- Kao što vidite, nalazim se u restoranu u centru Milana. Verovali ili ne, ova šakica rezanaca košta 40 evra. Ako želite da smršate, jedite ovo tri puta dnevno i nećete imati više para ništa da jedete. U tri zalogaja sam pojeo 40 evra. Nije skupo, nego preskupo. Ovo je malo bahato i ne treba da se rasipa. Stvarno nisam znao da je ovako mala porcija - objašnjava Maktouf.

Nastavio je da čita sve stavke sa računa, gde je posebno istakao hleb koji su doneli bez pitanja i naplatili 16 evra.

novac, evro
foto: Profimedia

- Taljatelje su 72 evra za dve porcije. Znači, 36 evra po jednoj. Verovali ili ne, voda košta devet evra, a sok 12. Sve ukupno je izašlo 109 evra - zaključuje Sermed.

Maktoufovi pratioci bili su saglasni sa njim da je restoran preskup i da za taj novac može dobro da se najede na nekom drugom mestu.

,,Ja za te pare pola jagnjeta pojedem'', ,,Nije to Balkan, nećeš se tu najesti'', ,,Smršala bih čim vidim račun'', ,,Preskupo'', bili su samo neki od komentara ljudi ispod ovog videa.

BiznisKurir/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track