FRIZER HTEO DA JE OJADI - TRAŽIO ZA USLUGU 100 € UMESTO 2.000 RSD: Imala je samo jedan poseban zahtev
Foto: Printscreen/X/Nekreativna204, Shutterstock

FRIZER HTEO DA JE OJADI - TRAŽIO ZA USLUGU 100 € UMESTO 2.000 RSD: Imala je samo jedan poseban zahtev

Novčanik -

Jedna Novosađanka se na društvenoj mreži X požalila pratiocima zbog situacije koja joj se dogodila, kada je tražila uslugu u jednom frizerskom salonu.

Ona je na svom profilu navela da je zbog proslave kontaktirala jedan frizerski salon kako bi joj napravili frizuru.

Međutim, zbog njene molbe da se frizura odradi dva sata pre njihovog početka radnog vremena je dobila odgovor da će joj izaći u susret ali da bi joj cena usluge u tom slučaju bila drastično povećana.

- Pitala poznati frizerski salon da mi odrade talase u sedam ujutru. Talasi kod njih inače koštaju 2.000 dinara, ali s obzirom da radnim danima rade od 9 ako hoću da mi rade u 7 talasi će me koštati 100 evra. Hahahaha, pa ja odavno bolji ***** nisam videla - napisala je ona.

novosađanka, Frizer
foto: Printscreen/X/Nekreativna204

Njena objava izazvala je veliku pažnju, a jedan korisnik ove društvene mreže joj je poručio da će 'za te pare doći iz Gacka autobusom, odraditi talase, ručati u Novom Sadu i vratiti se nazad', a da će ona 'još ostati dobra 50 maraka'.

Pored onih koji su smatrali da je vlasnik salona u pravu jer bi sa smenom počeo dva sata ranije, drugi su imali savet kao recimo 'jao sad baš ima pomagala, da sami napravite frizuru. Ofarbate se sami za par stotina, koliko košta farba. Može vam to mama, muž, drugarica pomoći. Ne dajte toliko para. Tražiće oni nas, ne mi njih', tako da je imala vremena i dovoljno saveta da porazmisli šta joj je činiti.

1 / 2 Foto: Printscreen/X/Nekreativna204

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja