TOP 3 NAJJEFTINIJE DRŽAVE Ivana i Goran našli smeštaj za manje od 10 €, taksi ih vozio 700 km za 80 €, hranili se gotovo za džabe!
Foto: Shutterstock

neverovatno

TOP 3 NAJJEFTINIJE DRŽAVE Ivana i Goran našli smeštaj za manje od 10 €, taksi ih vozio 700 km za 80 €, hranili se gotovo za džabe!

Novčanik -

Sledi sezona putovanja, a neke destinacije za koje i ne postoji period kad odlazi najviše turista, spadaju u najjeftinije koje su posetili digitalni nomadi Ivana i Goran.

- U Vijetnamu smo za mesec dana potrošili 830 evra ukupno za nas dvoje. Sve to smo dali za hranu, piće, smeštaj, prevoz, a i išli smo na četiri organizovane ture - započinju nomadi.

Kako dalje objašnjavaju, za obroke u restoranu plaćali su oko 3-4 evra, dok su smeštaj za njih dvoje našli za manje od 10 evra.

evro, novac, pare, evri
foto: Shutterstock

- Taksi nas je čak 700 kilometara vozio za 80 evra, a po gradu oko evro, za 7-8 kilometara. Ovde je bilo prilično zabavno i na iznenađenje mnogih prilično bezbedno. Radi se o Pakistanu - nastavljaju.

Treću državu koju navode je Uzbekistan. Tamo su plaćali najjeftiniji gradski prevoz, gde je, kako kažu, 0,12 evra i metro i autobus.

metro, Beograd
foto: Shutterstock

- Obrok u restoranu plaćali smo oko dva evra, a taksi za pet kilometara vožnje samo evro. Najskuplja ulaznica za neku atrakciju bila je manje od četiri evra. Prevoz vozom između gradova koštao je oko 10 evra - zaključuju Ivana i Goran.

@dvarancabegizkanca Ovo su 3 najjeftinije države koje smo posetili. Gledamo cenu hrane, pića, prevoz po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Na prvom mestu je Vijetnam, druga država je Pakistan, a treća je Uzbekistan. . . #dvarancabegizkanca #putovanja #tiktokputovanja #tiktoktravel #jeftinaputovanja #povoljnaputovanja #vijetnam #uzbekistan #pakistan ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca

BiznisKurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track