PROVERITE DANAS SVOJE RAČUNE - STIŽE UPLATA: OVI građani mogu da očekuju novac, ali samo pod JEDNIM uslovom
Foto: Shutterstock

novčana naknada

PROVERITE DANAS SVOJE RAČUNE - STIŽE UPLATA: OVI građani mogu da očekuju novac, ali samo pod JEDNIM uslovom

Novčanik -

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će danas, putem Poštanske štedionice, izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za decembar 2023. godine

Novac, Pare, Evri, Dinari, IZBRISANA JE SA PROFIMEDIE
foto: Profimedia

Takođe, sutra, 24. januara, biće isplaćene privremene novčane naknade za decembar 2023, licima koja žive na teritoriji AP Kosova i Metohije, ali i izvan nje.

Da podsetimo, da biste uopšte podneli zahtev za novčanu naknadu, uslov je da ste prethodno prijavljeni na evidenciju nezaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Ukoliko se niste već prijavili na evidenciju redovnim putem, a želite elektronski da podnesete samo zahtev za naknadu, potrebno je da se prvo prijavite na evidenciju.

Posle toga možete da nastavite online prijavu tako što ćete popuniti obrazac zahteva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu, koji se može preuzeti sa sajta NSZ.

formular, tabela, popis, popisivanje, potpis, potpisivanje, ispunjavanje formulara, olovka
foto: Profimedia

Ovaj formular može da se popuni na računaru i snimi, tada se ne potpisuje, ali se unose svi podaci ili može da se odštampa, popuni, skenira ili fotografiše i i sa svim potrebnim dokazima pošalje na mejl adresu nadležne filijale.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track