HRVAT DOŠAO U BEOGRAD DA KUPI AUTO I ODUŠEVIO SE: Domaćin ga dočekao sa kafom i kolačima, a kad je platio usledilo IZNENAĐENJE
Foto: Nemanja Pančić

domaćinski

HRVAT DOŠAO U BEOGRAD DA KUPI AUTO I ODUŠEVIO SE: Domaćin ga dočekao sa kafom i kolačima, a kad je platio usledilo IZNENAĐENJE

Novčanik -

Muškarac iz Hrvatske je ostao zatečen nakon prijatnog iskustva koje je doživeo u Srbiji. Kako je opisao na društvenoj mreži Redit, u našu zemlju je došao kako bi kupio automobil, a otišao je sa lepim uspomenama.

Naime, on je došao da pogleda vozilo, a domaćini su ga dočekali sa pićem i hranom:

- Došao sam iz Hrvatske u Beograd pre par meseci da kupim auto. Dogovor je bio da dođem i pogledam vozilo i odlučim da li ću ga kupiti ili ne. Došao sam oko podne, a ljudi su me dočekali s kafom, kolačima, trpezom sa svim mogućim šunkama i sirevima. Nisam primetio ni ton neke mržnje prema meni jer sam Hrvat (nije sigurno do toga jer kupujem auto i oni dobijaju pare).

On je dalje napisao da pošto su malo pojeli, odvezao je krug i odlučio da auto kupi.

- Kada sam vlasniku dao novac, on je meni sve potrebne dokumente i ključeve, ali sam morao da ostanem još jer je njegova žena spremila ručak za sve, a da ja to nisam ni znao. Posle ručka krenuo sam lagano nazad za Zagreb - rekao je kupac automobila.

kurir.rs/ Poslovni.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track