NIJE VOZIO BRZO, ALI GA JE POLICIJA KAZNILA! Napravio nesvakidašnji prekršaj za volanom, otkrio ga drugi vozač SLUČAJNO (FOTO)
Foto: Printscreen/X

NIJE VOZIO BRZO, ALI GA JE POLICIJA KAZNILA! Napravio nesvakidašnji prekršaj za volanom, otkrio ga drugi vozač SLUČAJNO (FOTO)

Novčanik -

Berlinska policija objavila je na Tviteru fotografiju jednog vozača koji je kažnjen iako suštinski nije napravio saobraćajni prekršaj.

Ipak njegov gest nije mogao proći nekažnjeno, iako je, verovatno mislio da će se izvući.

Naime, nemačka policija je kaznila vozača automobila marke "audi" iz Berlina jer je prema radaru na putu pokazao srednji prst.

Muškarac se namerno sporo dovezao do radara I pokazujući srednji prst prema njemu pokazao šta misli o kontroli saobraćaja, navodi berlinska policija.

Radar se u tom trenutku aktivirao, zbog vozača pored koji je prebrzo vozio, pa su oba vozača snimljena.

"Drugi vozač je pretekao vozača "audija", a radar se aktivirao zbog brzine kojom je vozio. Tako je radar slikao i vozača koji je vozio prebrzo i vozača koji je pokazao srednji prst", priopćila je policija.

Oba će vozača dobiti kaznu. Vozač Audija dobit će kaznenu prijavu zbog uvrede iz članka 185. Kaznenog zakona, dok će drugi vozač dobiti kaznu za prekoračenje dopuštene brzine.

Kurir.rs/Večernji

Bonus video:

06:05

PREDLAGAO SAM DA KAZNA ZA BRZU VOŽNJU BUDE ŠAMARČINA! Vujanić: Novčana kazna ne rešava problem u Srbiji, već OVO SAZNANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track