OVAKO IZGLEDA KANCELARIJA KOJA SE PRODAJE ZA GOTOVO 400.000 €! Ponuda napravila potpunu pometnju: "Kao da je u Parizu!"
Foto: Aca Matić

papreno

OVAKO IZGLEDA KANCELARIJA KOJA SE PRODAJE ZA GOTOVO 400.000 €! Ponuda napravila potpunu pometnju: "Kao da je u Parizu!"

Nekretnine -

Kako se bliži kraj godine, tako pada i prodaja nekretnina. Međutim, to neke investitore i agencije na sprečava da i dalje drže visoke cene određenih objekata. Tako, za kancelariju u Beogradu na vodi traže čak 384.000 evra!

Na TikToku je prikazan snimak na kom se detaljno vide objekti ovog prostora i čemu sve mogu da služe.

Navodi se da prostor ima 89 metara kvadratnih, tri sobe i da se nalazi na prvom spratu, koji je pogodan za one koji žele ovaj prostor da koriste u poslovne svrhe.

Beograd na vodi
foto: TikTok/metarnakvadrat

Sastoji se od kuhinje, koja može da se odvoji od ostatka prostora, dnevne sobe, u koju može da se smesti više radnih stolova ili da se napravi čekaonica, kao i mesto za sekretaricu.

Takođe, pogled sa terase ovog objekta je direktno na autobusku stanicu, što olakšava ljudima da bez problema pronađu kancelariju.

01:33

Evo kakvu kancelariju dobijate za 384.000 eur u Beogradu na vodi!

Prostor ima dve odvojene kancelarije, sa ugradnim plakarom za odlaganje registratora i dokumentacije. Takođe, moderno kupatilo mirnih tonova, odvojen prostor za ordinaciju ili kancelariju direktora, u zavisnosti od namene prostora.

Druga kancelarija, takođe, ima ugradni plakar za dokumentaciju i još jedno moderno kupatilo, namenjeno za goste.

- Ovo je nekretnina sa najpovoljnijom cenom za poslovni prostor - zaključuje autor videa na TikToku.

Međutim, kako to obično biva, u komentarima gledaoci uvek donesu oštar zaključak ili ostanu potpuno šokirani ovakvim ponudama. Ni ovog puta nije bilo drugačije.

,,Skoro pa džabe'', ,,Ko kupuje ove stanove?'', ,,Cene su vam kao da smo u Londonu'', ,,Je l' pravljen od zlata?'', ,,Kao da je u Parizu'', bili su samo neki od komentara na ovu objavu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track