STAN USRED BEOGRADA ZA SAMO 100 EVRA? MOŽE! Dnevna soba, kuhinja, kupatilo - sve je tu ali caka je samo u OVOME! Evo o čemu je reč
Foto: Shutterstock

za "male pare"

STAN USRED BEOGRADA ZA SAMO 100 EVRA? MOŽE! Dnevna soba, kuhinja, kupatilo - sve je tu ali caka je samo u OVOME! Evo o čemu je reč

Nekretnine -

Oni koji nisu bili u potrazi za stanom u Beogradu, nadajući se da će oazu mira pronaći na dobroj lokaciji i još sa pristupačnom cenom, ne znaju šta znači verovati u sreću.

Iako se često na oglasima mogu naći stanovi kojima podstanari i nisu baš zadovoljni, jedan je privukao pažnju mnogih - Garsonjera u Takovskoj za 100 evra. Jedna žena ispričala je svoje iskustvo.

Kako je pojasnila, na "prvu" je sve delovalo odlično.

- Tu je dnevna soba, kuhinja, kupatilo, za taj novac šta se više može očekivati, međutim, glavni detalji nisu prikazani - priča ona i dodaje:

stan, kupovina stana, ključ u ruke, ključ od stana, prodaja stana, nekretnine, nekretnina, kuća, zgrada, luk
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Najpre, iako se danas iznajmljuju mnogi sutereni koji su u odličnom stanju te pružaju kvalitetan život, kada je ova garsonjera u pitanju, vi ćete živeti dva nivoa ispod zemlje. Dok silazite ka svojoj oazi mira, najpre morate proći mračne stepenice dok se oko vas nalaze zidovi sa rupama, pa ujedno možete videti šta se dešava i ispred zgrade.

Pojašnjava i da nakon napornog dana na poslu, sve što želite je da se okupate i odmorite, ali u ovom stanu ni to nije jednostavno.

- Vrata od kupatila u donjem delu imaju velike rupe, a s obzirom na to da nemate tuš kabinu, već vam je tuš prikačen za umivaonik koji se nalazi tik pored vrata, morate da se opremite peškirima, ako se ne setite boljeg rešenja.

Kuhinja se nalazi u sklopu dnevne, koja je ujedno i spavaća, ali to je već i očekivano za ovaj novac, na ovoj lokaciji - dodaje.

Ipak, kako je rekla, iako stanodavac nije mnogo uložio u ovaj mali prostor, jasno je da nije "napumpao" cenu, te je za prvu pomoć i te kako prihvatljivo.

Kurir.rs/Telegraf biznis

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track