DA LI JE OVO NAJMANJI STAN U BEOGRADU? Lepo skockan i ful opremljen, a ima čak i terasu! SVE STALO U 18 KVADRATA (VIDEO)
Foto: TikTok/obeds_bg

DA LI JE OVO NAJMANJI STAN U BEOGRADU? Lepo skockan i ful opremljen, a ima čak i terasu! SVE STALO U 18 KVADRATA (VIDEO)

Nekretnine -

Kada je stan mali, važno je da se iskoristi svaki milimetar. Možda vam ne deluju kao da su komforni, ali ako se uklopi lepo, ima prostora za sve.

To i danas nije teško jer su ovakvi stanovi sve popularniji, a i dostupan je nameštaj upravo za ovakve slučajeve. Postoje i ljudi koji se bave upravo uređivanjem malih prostora.

Tako se sada pojavio snimak jednog uređenog malog stana koji ima svega 18 kvadrata.

"Da li biste živeli u stanu od 18 kvadrata? Danas vam pokazujemo kako smo pomoću sklopivog nameštaja opremili stan od samo 18 kvadrata, tako da u njemu može komforno živeti jedna osoba. Na zahtev klijenta izradili smo sto za ručavanje koji se izvlači. Tu su fioke za odlaganje pribora, kao i polica za malu rernu i ploča za spremanje hrane. Napravili smo i ormare, koji se nalaze iznad zidnog kreveta, u kome ima dovoljno prostora za stvari.

Sklopivi zidni krevet se jednostavno otvori kada dođe veče, sa već postavljenom posteljinom. Kada se probudite, namestite posteljinu, a zatim lakim potezom zatvorite krevet, vratite jastuke i dobijete udobnu sofu na kojoj možete provesti ostatak dana.

@obeds_bg ?Da li biste živeli u stanu od 18 kvadrata? Naš klijentkinja je želelaapartman u kome će povremeno boraviti kada poseti Beogras, ali put ju je naveo da živi u ovom stanu. ? ? Odradili smo kompletno rešenje za njen stan i on danas izgleda ovako. Kako vam se čini? ? #sklopivinamestaj #sklopivinameštaj #zidnikreveti #beograd #novisad #malistanovi #stanoviprodaja #furniture #furnituredesign ♬ original sound - O-beds / Rival industrija

Ono što ovaj stan čini još zanimljivijim, jeste terasa koju ima, a za koju mi još nismo radili nikakvo rešenje ali smo zato proveli deo dana na njoj i uživali", navodi se u ovom videu koji je objavljen na TikToku.

U komentarima su korisnici naveli da od terase može da se napravi još jedna soba. Svi su se pitali i da li ima kupatilo, a ima. Ono se nalazi iza vrata koja su otvorena, a koja vode ka terasi, pojašnjeno je u komentarima.

"Stan 18 m2 terasa 30 m2, logike bez", "Moja soba je samo 16 kvadrata", "Meni je tolika ostava", neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track